Bel ons op: +31 (0) 478 76 90 23

Facilitair

De 'schatbewakers'

De afdeling Facilitair vormt de ‘schatbewaking’ van ons bedrijf. Huisvesting, het wagenpark, alle tankbeurten; deze afdeling bewaakt de kosten en ziet erop toe hoe en waar dingen nóg efficiënter kunnen. De bezettingsgraad van huizen wordt door Facilitair zo optimaal mogelijk gehouden, net als bijvoorbeeld de efficiency van de routings door flexmedewerkers.

Ontzorgen

De afdeling Facilitair verzorgt ook materiële zaken als beddengoed, persoonlijke beschermingsmiddelen en schoeisel. Er is een eigen schoonmaak- en onderhoudsdienst voor onze huisvestingslocaties, groot en klein. Rick Nabuurs, facility coördinator: “In feite regelen wij dat de uitzendkracht bij ons een goede tijd heeft: een goed bed, goede huisvesting en een goed contact met het thuisfront, dankzij een goede internetverbinding. Zo kan N2People zich nóg beter inzetten voor ons eindproduct: het ontzorgen van uw personeelsvraagstuk.”

Uw business unit manager

Peter Nabbe

p.nabbe@n2people.nl
+31 (0) 6 10 71 49 91

Teamleaden

Maar al te graag willen we met u in gesprek om te bekijken of onze strategie “Future at Work” ook voor u toegevoegde waarde kan bieden binnen de Logistiek sector.


Rick Nabuurs

Facility coördinator
r.nabuurs@n2people.nl
+31 (0) 6 57 84 70 10


Gabriel Ionita

Coordinator housing and transport


Maria de Vocht

Household employee


Stefan Theunissen

Maintenance worker
+31 (0) 6 28 53 44 19