Bel ons op: +31 (0) 478 76 90 23

Buitenlandse uitzendkrachten

Op zoek naar Nederlandse uitzendkrachten?

Uitzendbureau N2People heeft verschillende nationaliteiten uit heel Europa aan het werk. Uit ons breed scala aan nationaliteiten bieden wij onze klant ook Nederlandse uitzendkrachten aan.

De werknemers uit de Oost en Zuid Europese landen hebben allemaal een andere cultuur en dus ook een andere manier van ondersteuning nodig. Het werken met deze werknemers betekent dat men de verschillen in gewoontes uit de diverse landen goed in kaart moet hebben.  

N2People: Het Nederlandse uitzendbureau

N2 People wijkt van andere uitzendbureaus af, onder meer door de wijze van werving en selectie. Zo geven wij onze werknemers vooraf de nodige informatie over de werkzaamheden welke zij in Nederland mogen uitvoeren. Daarnaast test N2people al haar werknemers op een viertal zaken alvorens de Nederlandse arbeiders naar Nederland komen.

Onze Nederlandse arbeiders

Afhankelijk van het profiel gaan we op zoek naar de juiste Nederlander. De Nederlander zal altijd persoonlijk contact hebben en op kantoor gesprekken voeren met onze recruiter om de juiste match te kunnen maken. Bij de Nederlandse werknemers worden diverse tests afgenomen, zoals:

1. Psychologische test.