Bel ons op: +31 (0) 478 76 90 23

Bezoek N2 People aan de Floriade in Venlo.

07 08 2012
Nieuws

Bezoek N2 People aan de Floriade in Venlo.

Kantoormedewerkers en een grote groep tijdelijke krachten van N2 People  ontmoeten elkaar op het kantoor van N2 People  in Venray.

Voor alle tijdelijke medewerkers die een opleiding volgen was er de mogelijkheid om gezamenlijk de Floriade te bezoeken.

Na een kop koffie met gebak ging het richting Venlo.

Hier maakten  de mensen kennis met de cultuur van Nederland.

Het zonnetje scheen op de laatste dag van de Floriade 2012.

Het was erg leuk om een dag met de mensen om te gaan buiten het werk om. Je leert elkaar op een andere manier kennen. Het was een daverend succes met alleen maar tevreden gezichten.

Tevens is het een manier om de mensen te belonen voor de inzet tijdens de studie. Deze mensen investeren in de toekomst door iedere week te studeren en hard te werken om sneller In te burgeren. Een diploma  halen en een betere medewerker voor onze klanten te worden.

 

N2 People is er trots op dat onze medewerkers zich ontwikkelen en op deze manier bijdragen aan de strategie. Medewerkers die ontwikkelen.

Het nieuwe uitzenden betekent onder meer de verantwoordelijkheid dragen dat mensen zich ontwikkelen en verbeteren. Mede door de opleiding en daaraan gekoppeld de excursie naar een cultureel evenement zoals de Floriade.