Bel ons op: +31 (0) 478 76 90 23

N2 People start project in Groningen

25 08 2014
Nieuws

N2 People start project in Groningen

Vanuit het hoofdkantoor in Venray zet N2 People snel projecten in gang door heel Nederland. Vandaag starten wij een project in Groningen voor een partner waar wij al lang mee samenwerken. Deze partner is actief in de industrie, één van de vier branches waarin N2 People zich specialiseert. N2 People levert al medewerkers voor de vestigingen in De Meern en Mook en na Groningen volgen ook Roermond en Alblasserdam. Wij bouwen dan ook graag langdurige relaties op met onze opdrachtgevers.

Deze klant heeft voor een langdurige samenwerking met N2 People gekozen vanwege de kwaliteit van ons werk. Wij hebben de kennis en kunde in huis om snel en projectmatig medewerkers in te zetten. N2 People levert dan ook parels, mensen die zien waar het werk ligt en durven aanpakken.

N2 People start op de vestiging in Groningen met 2 medewerkers, maar groeit snel door naar 8 medewerkers en een voorman. N2 People is niet alleen verantwoordelijk voor de bezetting, maar krijgt ook een rol in de interne communicatie, het aansturen van de afdeling en de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit en de doorloopsnelheid. Dit kan alleen maar gerealiseerd worden door optimale samenwerking. Wij zijn dan ook supertrots op ons teamwork!

Heeft u onze hulp nodig?

Heeft u een project met op het eerste oog een “moeilijke” locatie? Wij zetten onze expertise op maat graag voor u in. Indien nodig, kunnen wij binnen enkele dagen van start. Vanuit onze passie en door onze jarenlange ervaring, zijn wij namelijk in staat binnen enkele dagen alle voorzieningen te treffen die nodig zijn om aan de slag te kunnen. Van tijdelijke medewerkers tot administratie, huisvesting, vervoer en begeleiding. Neem voor meer informatie contact op met N2 People.