Bel ons op: +31 (0) 478 76 90 23

Wij laten u graag kennismaken met Polen

18 09 2014
Nieuws

Wij laten u graag kennismaken met Polen

N2 People heeft zich voor haar werk veel verdiept in de Poolse cultuur. Daarom weten we ook dat veel steden in Polen ontzettend mooi zijn! Wij willen onze mooie ervaringen met deze steden graag met u delen en u laten proeven van de mooie cultuur. Daarnaast willen we u graag kennis laten maken met Poolse mensen en andersom. Dat beschouwen we namelijk als een mooie taak, die we maar al te graag op ons nemen. Daarom verloten we via onze Facebookpagina (www.facebook.com/n2people):

Een fantastisch weekend voor 2 personen naar Krakow. U vertrekt op vrijdag of zaterdag en komt op zondag of maandag terug. U vliegt vanaf Eindhoven, Weeze of Dortmund en overnacht in een 3-sterrenhotel vlakbij het centrum van Krakow. Daarnaast krijgt u € 200,- zakgeld mee. Shoppen, tot rust komen, lekker dineren, cultuur snuiven, uitgaan: Krakow biedt voor elk wat wils! Lees hieronder waarom:

Krakow is na Warschau de grootste stad van Polen en behoort tot de mooiste oude steden van Europa. De stad kreeg niet voor niets bijnamen als: ‘het Florence van het noorden’ en ‘Cultuurhoofdstad van Oost-Europa’. De Zuid-Poolse stad kwam als een van de weinige steden in het land ongeschonden uit de Tweede Wereldoorlog, waardoor de sfeer in het oude stadscentrum uniek en indrukwekkend is in Polen. Het stadscentrum staat dan ook op de lijst met Werelderfgoederen van UNESCO. Zo vind je hier Europa's grootste middeleeuwse marktplein, waar je lekker kunt terrassen op de Grote Markt, het oude centrum met 300 historische gebouwen, 58 kerken en maar liefst 2 miljoen kunstwerken. Ook kun je er naast shoppen en uitgaan heerlijk dineren en genieten van Poolse specialiteiten als Hamelka en Wierzynek. Er zijn daarnaast verschillende excursies te boeken. Zo kun je per koets een romantische rit maken door het centrum, grotten bezoeken en ook ligt het voormalige concentratiekamp Auschwitz vlakbij.

P.S. Vergeet niet om ons een ‘ouderwets’ kaartje te sturen!