Bel ons op: +31 (0) 478 76 90 23

Benieuwd door wie wij ons laten inspireren?

29 10 2014
Nieuws

Benieuwd door wie wij ons laten inspireren?

De muur van de ontvangstruimte op het hoofdkantoor van N2 People, is voor ons geen muur als alle andere. Op deze muur bevindt zich namelijk onze Inspiratiewall, met daarop foto’s van mensen die ons inspireren. Het leuke aan deze wand is dat bezoekers steeds weer nieuwe mensen herkennen of zich soms juist afvragen wie een bepaald persoon is. We vertellen hen dan maar al te graag waarom deze persoon een plekje op de wall heeft verdiend. De personen op de Inspiratiewall hebben namelijk allemaal prestaties geleverd waar andere mensen kracht of moed uit geput hebben. Ze zijn voor veel mensen een voorbeeld; mensen willen zijn zoals zij en men kijkt vaak tegen hen op.

Zo gelooft N2 People dat talent of uiterlijk juist vaak niét bepalend is. De echte toppers zijn zij die steeds weer opstaan na een val. Het zijn de mensen die doorgaan waar anderen stoppen en stapje voor stapje de weg naar hun doel bewandelen. We hopen daarom dat ook onze uitzendkrachten zich laten inspireren door de Inspiratiewall.

Wij nemen u ook via de digitale weg graag mee in de wereld van onze Inspiratiewall en zetten daarom regelmatig een persoon in de spotlights. Houd de pagina Inspiratiewall en onze FB- en Twitteraccount daarvoor goed in de gaten. Heeft u ook een bijzondere herinnering aan een persoon op onze Inspiratiewall, inspireert deze persoon u ook of laat u zich door iemand anders inspireren? Wij zijn erg benieuwd naar uw verhaal!