Bel ons op: +31 (0) 478 76 90 23

Team N2 People neemt deel aan Strong Viking Obstacle Run Mud Edition

12 02 2015
Nieuws

Team N2 People neemt deel aan Strong Viking Obstacle Run Mud Edition

Wij geloven dat het belangrijk is om zowel lichamelijk als geestelijk fit te zijn om goed te kunnen presteren. Zo sponsoren we bijvoorbeeld het D2-jeugdelftal van SES Langenboom en er kan in het kantoorpand in Venray gesport worden door al onze medewerkers. Op 28 maart neemt het team van N2 People voor de eerste keer deel aan de Strong Viking Obstacle Run Mud Edition, op recreatiegebied de Berendonck in Nijmegen.

Directielid Eric Nabuurs licht toe: “Sport is binnen N2 People al vaker ingezet als vorm van teambuilding. Veel teamleden zijn liefhebbers van sport en zij zijn dan ook erg actief geweest in hun sportieve carrière. Zo gaan we als team al lange tijd samen naar Ischgl om te skiën. We verblijven daar gezamenlijk enkele dagen en mengen het nuttige met het aangename. Medewerkers met uiteenlopende taken op het werk trekken samen op op de piste. Het lichamelijk bezig zijn geeft een totaal andere dimensie aan samenwerken. Samen eten, wat drinken en kletsen geeft daarnaast vaak een onverwachte wending aan het avondgesprek. Vaak bespreken we de meest uiteenlopende zaken op deze avonden en we zien dan ook dat de samenwerking na het bezoek aan Ischgl beter is. We hopen in ieder geval dat iedereen daarnaast zijn of haar best doet om fit te blijven. Daarom proberen we vanaf heden ook iedereen binnen het team te motiveren om gezamenlijk een keer per week te gaan hardlopen.”

Voor het eerst heeft het team van N2 People zich nu ook ingeschreven voor de Strong Viking Run Mud Edition op 28 maart op recreatiegebied de Berendonck, waar in 2015 ook een Water Edition plaatsvindt. De run is verkozen tot beste Obstacle en Mud run van Nederland. Tijdens de Mud Edition krijgen de teamleden van N2 People in ieder geval te maken met heel veel modder. Deelnemers zullen het ware Vikinggevoel beleven omdat zij door een mooi parcours met bossen, meren en heuvels rennen. Daarnaast zijn er spectaculaire hindernissen geplaatst, gebaseerd op de Vikingtijd. Daarom gaan de teamleden van N2 People de uitdaging ook niet alleen aan, maar samen met duizenden andere Vikingen. Je hebt elkaar nodig om alle obstakels te overwinnen en je kunt er je grenzen verleggen.  

Eric Nabuurs sluit af: “Het is voor ons de eerste keer en we hebben een gezonde spanning. We proberen naast ons team zoveel mogelijk medewerkers, gezinsleden of andere betrokkenen bij N2 People sportief in te schakelen. We hopen dus op een grote groep N2 People "aanhang" en kijken uit naar een sportieve onderlinge strijd!”