Bel ons op: +31 (0) 478 76 90 23

Kantoormedewerkers N2 People op ski's in Ischgl

11 03 2015
Nieuws

Kantoormedewerkers N2 People op ski's in Ischgl

Afgelopen weekend vond een geslaagd teamuitje van N2 People plaats: skiën in het Oostenrijkse Ischgl. Dit uitje is inmiddels een jaarlijkse traditie geworden sinds de start van N2 People omdat veel kantoormedewerkers wintersportliefhebber zijn.

Op donderdagmiddag 5 maart verzamelden medewerkers zich met partner in See, vlakbij de bekende wintersportplaats Ischgl. Een aantal nog druk bellend of mailend om nog het een en ander voor een klant te regelen. Op donderdagavond werd er gezellig samen gegeten en een borrel gedronken, alvorens het op vrijdag en zaterdag tijd was voor het echte werk: de piste. Sommigen kregen eerst nog les, anderen gingen meteen in vliegende vaart naar beneden om zoveel mogelijk kilometers te maken. Ook werd er geprobeerd het snelheidsrecord van directielid Peter Nabbe te verbreken. Tevergeefs. Emiel Berens ging uiteindelijk met 116,7 kilometer per uur het hardste op ski’s.

Directielid Eric Nabuurs licht toe: “We mengen in Ischgl het nuttige met het aangename. Dit samenzijn betekent dat medewerkers en directie elkaar op een andere manier leren kennen en verrassende gesprekken voeren. Zo bespreken we ’s avonds vaak de meest uiteenlopende zaken. Ook het lichamelijk bezig zijn geeft een totaal andere dimensie aan samenwerken. We zien dan ook dat de samenwerking na het bezoek aan Ischgl vaak nog beter verloopt.”

Na een paar dagen genieten van elkaar, de sneeuw en Oostenrijk had iedereen de accu weer opgeladen. Bij thuiskomst werd er weer volop gewerkt.

Wij zijn ook u graag van dienst. Tot ziens bij N2 People!