Bel ons op: +31 (0) 478 76 90 23

Jaro Salnicky stelt zich aan u voor

27 05 2015
Nieuws

Jaro Salnicky stelt zich aan u voor

Jaro, operationeel medewerker, is sinds september 2014 in dienst en begeleidt voor N2 People o.a. medewerkers, maakt planningen, is het eerste aanspreekpunt tussen opdrachtgevers en medewerkers en voert administratieve taken uit. Hij richt zich op de metaalsector. Jaro, die maar liefst 5 talen spreekt (Slowaaks, Nederlands, Engels, Pools, Tsjechisch), kwam in april 2011 naar Nederland en begon bij N2 People als uitzendwerknemer. Hij besloot na een paar maanden langer hier te blijven en een nieuw leven te starten door een nieuwe taal te leren, nieuwe ambities na te leven en doelen te stellen. 

Jaro heeft op de Economische school (Business Academy) in Slowakije gezeten en heeft daarnaast de opleiding logistiek medewerker mbo niveau 2 in Nederland gevolgd. Hij heeft gewerkt in verschillende landen waaronder Slowakije, Tsjechië, Duitsland, de VS en Nederland. Jaro werkte daar o.a. als productiemedewerker, logistiek medewerker, junior technicus en administratief medewerker.

Hij is vriendelijk, ambitieus, open, behulpzaam, verantwoordelijk, empathisch en leert snel. Waarom hij juist bij N2 People wil werken? “Bij N2 People kan ik mijn gestelde doelen bereiken, ik kan hier groeien en werken in een multicultureel team. Wat mij aanspreekt in deze functie is dat het gaat om zelfstandig, flexibel werk, veel contact met mensen en het dagelijks spreken van verschillende talen. Ik had daarnaast weinig ervaring in de metaalsector en vind het altijd interessant om nieuwe kennis op te doen. Ik hecht dan ook veel waarde aan zelfontwikkeling.”

Jaro vervolgt: “Mijn vrije tijd breng ik graag door met vrienden. Ik sport graag, lees graag boeken, luister graag muziek, houd van reizen en leer graag verschillende culturen kennen.”

Hij sluit af: “Ik hoop op een goede samenwerking met opdrachtgevers, medewerkers en collega’s. We gaan er samen voor zorgen dat we de mooie doelen van N2 People bereiken.”