Bel ons op: +31 (0) 478 76 90 23

Graag stellen wij u voor aan: Lisanne Berkhout

10 09 2015
Nieuws

Graag stellen wij u voor aan: Lisanne Berkhout

Graag stellen we onze stagiaire Lisanne Berkhout uit Venray (19) aan jullie voor, die van 7 september tot 5 februari fulltime bij ons op kantoor te vinden is. Haar eerste stagedag beviel haar in ieder geval al goed: “Ondanks dat alles nieuw voor me is, is mijn eerste dag goed bevallen. Iedereen is aardig en erg behulpzaam.”

Lisanne volgt de opleiding marketing en communicatie op de Gilde Opleidingen te Venray en zit momenteel in het 2e leerjaar. Ze volgt deze opleiding omdat ze altijd al interesse heeft gehad in marketing en zichzelf daarin later ook ziet werken. Samen met haar begeleiders Geert-Jan (commercieel medewerker) en Eric (directielid) probeert ze haar leerdoelen bij N2 People te bereiken: “Vorig jaar liep ik stage bij de Sligro Bezorgservice, een groot bedrijf. Ik vind het prettig om nu juist eens te kijken hoe alles verloopt in een kleiner bedrijf. Misschien kan ik hier mijn kennis over marketing juist wat sneller uitbreiden omdat het team kleiner is. Ik hoop te leren wat marketing in de praktijk is en wil leren hoe je door de ogen van klant kunt kijken, wat zij willen en hoe we kunnen inspelen op hun behoeftes.”

In haar vrije tijd kijkt Lisanne graag series op Netflix of comedyfilms en ze pakt graag een terrasje met vrienden. Lisanne is niet bang de handen uit de mouwen te steken: ze heeft naast haar studie en stage ook nog een bijbaantje bij de McDonald’s in Venray. Zou haar in de praktijk opgedane marketingkennis misschien ook daar van pas kunnen komen?

Lisanne leert partners en werknemers van N2 People graag kennen. Wilt u een kopje koffie met haar drinken? Neem dan contact op met Lisanne via l.berkhout@n2people.nl of bel 0478 769023.