Bel ons op: +31 (0) 478 76 90 23

Wij stellen u graag voor aan: Helm Cornelissen

05 01 2016
Nieuws

Wij stellen u graag voor aan: Helm Cornelissen

Door de groei die N2 People de afgelopen jaren doorgemaakt heeft, ontstond er behoefte aan uitbreiding van het managementteam met een ervaren operationele manager. Vanaf 1-11-2015 bekleedt Helm Cornelissen deze functie. Helm heeft onder andere ervaring in de industrie en logistiek, twee van de vier branches die N2 People bedient. Hij bekleedde eerder diverse sales- en managementfuncties in IT en had 10 jaar een directiefunctie in de internationale arbeidsbemiddeling in de regio Midden-Brabant.

Helm geeft aan dat er een grote uitdaging voor team N2 People ligt, met volop kansen: “Als team gaan we ons de komende tijd focussen op een aantal thema’s, zoals verdere internationalisering van de werving en selectie en de ontwikkeling van een commercieel kanaal in logistiek personeel. Zo hopen we meer grip te krijgen op de groeiende logistieke bedrijven in Nederland.”

Hij vervolgt: “Wat me aanspreekt in dit werk is de dynamiek, de verschillende culturen, de jonge mensen die hun verantwoording nemen over hun leven en die hier in een ander land aan de slag gaan om aan hun toekomst werken. Daar heb ik veel respect voor.” N2 People neemt in de internationale arbeidsbemiddeling dan ook een bijzondere positie in. De nieuwe slogan 'N2 PEOPLE, FUTURE AT WORK' geeft aan dat het bedrijf met de toekomst bezig is. “Van de inlener tot het uitzendbedrijf en de uitzendkracht. Ik geloof in de kracht van samenwerking tussen deze drie, met oog voor elkaars kwaliteiten en verantwoordelijkheden. Werken aan relaties staat voor mij centraal”, licht Helm toe.

Eric Nabuurs en Peter Nabbe, de huidige twee directieleden van N2 People, hebben veel vertrouwen in de samenwerking met Helm Cornelissen: “Wij kennen Helm al lang. Hij kent deze branche door en door en weet vanuit de praktijk hoe uitzendbedrijven en ondernemers elkaar kunnen versterken. Met zijn kennis en ervaring kan N2 People de nieuwe koers met volle kracht inzetten.”