Bel ons op: +31 (0) 478 76 90 23

Graag stellen wij u voor aan: stagiair Dennis Martens

25 02 2016
Nieuws

Graag stellen wij u voor aan: stagiair Dennis Martens

Vanaf 15 februari t/m 1 juli 2016 loopt Dennis Martens (19) uit Overloon stage bij N2 People. Hij volgt de opleiding Marketing & Communicatie niveau 4 op de Gilde Opleidingen in Venray. Dennis: “Ik zit nu in het derde leerjaar, het laatste leerjaar van de opleiding.” In het eerste leerjaar, toen Dennis de opleiding Commercieel Medewerker niveau 3 volgde, liep hij ook al stage bij N2 People. “Het leek me een uitdaging om weer terug te keren nu ze zo gegroeid zijn”, vertelt hij.

Dennis vertelt: “Dit is pas mijn vierde stagedag, maar tot nu toe bevalt het goed bij N2 People. Ik heb inmiddels een opzet voor mijn stageverslag gemaakt en ik heb gecontroleerd of de dossiers van de uitzendkrachten op orde waren. Voor N2 People zal ik administratieve taken tot mij nemen en ik zal ondersteuning bieden op commercieel gebied. Vanuit school heb ik twee opdrachten gekregen: een communicatieplan schrijven en een marktonderzoek opstellen. Ik merkte hier al snel dat mijn collega’s mij graag advies wilden geven over hoe ik bepaalde zaken op kon lossen of beter aan kon pakken.”

Marketing en communicatie

Hij vervolgt: “Ik heb voor deze studie gekozen omdat ik geïnteresseerd ben in wat erachter zit om iets te verkopen aan klanten en welke technieken en trucs je hiervoor gebruikt. Ik hoop dan ook te leren welke marketingactiviteiten ervoor nodig zijn om je dienst te verkopen aan de klant. Ik hoop daarnaast te leren hoe de communicatie tussen N2 People en de klant verloopt tijdens de verkoop van een dienst.

Een bezig persoon

Dennis zit niet vaak stil. In zijn tijd voetbalt hij drie tot vier keer per week. Hij speelt bij S.S.S.’18 in het derde elftal. Daarnaast vindt hij het leuk om bij vrienden te zijn. Ze zijn vaak te vinden in hun hok en als ze zin hebben, gaan ze gezellig uit. Hij heeft daarnaast een bijbaantje bij Van Aerssen B.V. in Venray. “Toevallig is dit ook een klant van N2 People, waar ik meestal op zaterdagmorgen werk”, vertelt Dennis. Hij sluit af: “Ik weet zeker dat ik hier op mijn plek zit. N2 People is een veelzijdig en uitdagend bedrijf dat zich 100% zal inzetten om de klant optimaal tevreden te stellen.”