Bel ons op: +31 (0) 478 76 90 23

Graag willen we u voorstellen aan: Jesse Hofmans

01 03 2018
Nieuws

Graag willen we u voorstellen aan: Jesse Hofmans

Vanaf 7 februari t/m 15 juni loopt Jesse Hofmans (17) uit Schaijk stage bij N2 People Automotive. Hij volgt de opleiding Junior Accountmanager niveau 4 aan het Koning Willem I College in Den Bosch. “Ik zit nu in het 1eleerjaar van mijn opleiding en heb het erg naar mijn zin. Ik heb voor N2 People gekozen omdat ik hier het idee had dat ik een grote kans had om veel te leren over hoe en wat een Accountmanager zo allemaal doet”.

“Ik zit nu op mijn 7e stage dag en alles bevalt me nog erg goed. Iedereen is erg aardig en er is ook tijd voor een grapje tussendoor. Het valt me wel op dat er veel telefonisch wordt geregeld en niet even een mailtje eruit gooien; een zeer persoonlijke aanpak dus. Dit spreekt mij erg aan. Mijn kwaliteiten liggen dan ook in de verbale communicatie.” Jesse volgt de opleiding Junior Accountmanager Engelstalig, omdat hij graag verbaal werk doet en daarnaast wil hij zijn Engels verder ontwikkelen. Jesse heeft nog geen ervaring in het vak van een junior accountmaner maar is erg leergierig.

In zijn vrije tijd kijkt Jesse graag naar Netflix en vindt het leuk om te sporten (5x per week als het kan) 2x Badminton en 2-3x fitness. Ook houdt hij ervan om uit te gaan met vrienden. Hij heeft ook een bijbaantje bij de Albert Heijn in Schaijk waar hij achter de kassa en als vakkenvuller te werk gaat. Zouden zijn verbale skills misschien ook daar vandaan komen? Wie weet…

Jesse vindt het leuk om nieuwe mensen te leren kennen dus als u zin heeft om een keer een afspraak te maken voor een gesprek is hij te bereiken op: Stageautomotive@N2People.nl.