Wij zijn ondanks de Corona omstandigheden gewoon geopend. Lees hier onze maatregelen
Bel ons op: +31 (0) 85 020 08 05

N2 People's achtergrond

N2 People is in 2010 opgericht door Eric Nabuurs en Peter Nabbe, ervaren heren op het gebied van uitzenden. Vanuit hun passie smeedden zij de beginletter N van hun achternamen samen tot N2 People. Lees hieronder meer over deze heren, hun loopbaan en persoonlijke doelen binnen N2 People:

Oprichter

Eric Nabuurs

Eric Nabuurs is 52 jaar, getrouwd en vader van twee kinderen. Eric begon met werken in de transportsector en is daar opgeklommen tot transportmanager bij diverse grote Nederlandse logistieke bedrijven. Meer dan 12 jaar geleden stapte Eric over naar een bureau dat bemiddelde in tijdelijke medewerkers. Daar werkte hij een aantal jaren, waarna hij bij Adecco ging werken. Eric was daar commercieel en operationeel verantwoordelijk voor de tak arbeidsmigranten. Na een aantal jaren maakte hij de overstap naar een kleiner bedrijf, dat uitgroeide tot een bloeiende onderneming.
 

Verbinden

In 2010 startte hij samen met Peter Nabbe uitzendbureau N2 People. Eric wil binnen N2 People graag een verbinder zijn voor opdrachtgever en medewerkers. Hij wil medewerkers optimaal ondersteuning bieden en opdrachtgevers laten ervaren hoe ver service kan reiken. Eric is een relatieman, sociaal en open. Iemand die goed wil zorgen voor iedereen, houdt van gezelligheid, maar wanneer nodig ook zijn zakelijke pet makkelijk opzet.

Kijk bij contact als je een keer een kop koffie met Eric wilt drinken.

Oprichter

Peter Nabbe

Peter Nabbe is 41 jaar, samenwonend en vader van twee kinderen. Sinds 2000 is hij werkzaam in de uitzendbranche. Peter is begonnen als consultant bij Adecco in Gennep, waarna hij in 2004 de switch maakte naar de bemiddeling van (inter)nationaal personeel. In 2004 leerde hij Eric Nabuurs kennen, waarna zij steeds vaker samen zaken deden. In 2010 heeft Peter, na enkele reorganisaties en fusies, samen met Eric de stoute schoenen aangetrokken en de stap naar het ondernemerschap genomen.
 

Het beste uit jezelf halen

Peter wil binnen N2people een stabiele factor blijven in een steeds roerende arbeidsmarkt. Hij wil dat mensen zich ontwikkelen en geeft hen continu de kans het beste in zichzelf naar boven te halen. Peter vindt normen en waarden en respect voor collega’s, relaties en medewerkers ontzettend belangrijk. Hij omschrijf zichzelf als enthousiast, een strever, een tikkeltje eigenwijs, vrolijk en oprecht en streeft ernaar het beste uit zichzelf te halen, zowel zakelijk als privé.

Kijk bij contact als je een keer een kop koffie met Peter wilt drinken.