Wij zijn ondanks de Corona omstandigheden gewoon geopend. Lees hier onze maatregelen
Bel ons op: +31 (0) 85 020 08 05
Missie & visie

Future at work

Van onze strategie “Het nieuwe uitzenden” schakelden wij in 2016 over op “Future at work”. N2 People staat voor een frisse kijk op de toekomst, die we direct benaderen. Die toekomst draait om werken op flexibele basis en het uitwisselen van (internationale) vakkrachten. We werken aan deze toekomst door het bedenken van nieuwe oplossingen omtrent de invulling van de flexibele schil, maar N2 People biedt meer dan dit maatwerk. Wij richten ons op specifieke branches, die om verdiepende vak- en proceskennis vragen. Door de samenstelling van branchespecifieke teams binnen ons bedrijf kunnen we die toegevoegde waarde bieden aan relaties. Hierin ligt volgens ons de toekomst van flexwerk en alleen dan kunnen we samen met onze relaties de toekomst groeiend tegemoet.

Wij gaan iedere uitdaging aan

Uitdagingen

N2 People gaat iedere uitdaging aan in de sectoren automotive, logistiek, productie en industrie. Wij trekken graag vakkrachten aan en hechten veel waarde aan de individuele ontwikkeling van medewerkers. Onze Engelstalige slogan “Future at work” staat daarom ook voor Europeanen die werken aan hun toekomst en zich verrijken in een ander land om zichzelf met meerwaarde aan te kunnen bieden op de arbeidsmarkt. Meerwaarde leveren staat namelijk centraal in “Future at work”. Door de inzet van onze uitzendkrachten werkt N2 People mee aan de toekomst van uw bedrijf. Communicatie op de werkvloer en het begeleiden van werknemers in hun eigen taal zijn voor ons dan ook belangrijke aspecten. Onze medewerkers worden intern getest en getraind en zij gaan productiviteitsverhogend, dus kostenverlagend te werk.

Wij gaan iedere uitdaging aan

Persoonlijk

Zaken als flexibiliteit, service, levertijd, bereikbaarheid en het leveren van de juiste vakkracht zijn voor ons en u vanzelfsprekend. Belangrijker nog is dat u een goed gevoel bij N2 People heeft. N2 People ontvangt vaak positieve reacties over onze passie, dienstbaarheid en persoonlijke betrokkenheid. Wij nemen de inzet van tijdelijke medewerkers zeer serieus en willen daarom stabiele langetermijnrelaties aangaan, maar wij zijn ook bereid onze kennis in te zetten voor ieder ander kortlopend of langdurend project. Wij vertellen u graag over onze gerenommeerde partners en projecten.