Bel ons op: +31 (0) 478 76 90 23

Chris van Sambeek, Braveau Productivity Training

“N2 People traint mensen uit eigen initiatief, zonder dat de klant hiervoor betaalt. Zij willen namelijk dat hun mensen goed voorbereid op de logistieke werkvloer komen”, vertelt Chris van Sambeek van Braveau productivity training. Voordat hij zijn eigen bedrijf begon werkte hij als consultant in de logistiek en als supply chain coördinator. De productiviteitstrainingen van Braveau zijn gericht op slim werken. Daartoe behoren belangrijke factoren als het omgaan met een warehousemanagementsysteem, stapelen, rekenen, locatieherkenning maar bijvoorbeeld ook ruimtelijk inzicht en het benutten van fysieke capaciteit.

(Lean)-trainingen op maat

Naast standaard reachtruck-, heftruck- of een elektrische pallettruck-training worden er ook hijs-, zijlader-, hoogwerker- of bijvoorbeeld bhv- en vca-trainingen gegeven. Veelal bij de klant op locatie, maar N2 People beschikt ook over een eigen trainingsmagazijn. Chris licht toe: "Je kunt het zien als een boekenkast: wij hebben een boekenkast met boeken waarin trainingsonderdelen staan die winst opleveren. N2 People en Braveau halen precies de juiste boeken uit de kast voor elke klant. Tot die boeken behoren natuurlijk de standaard boeken, maar wij schrijven graag een nieuw boek als de klant behoefte heeft aan maatwerk. Wij zijn daarnaast lean-geschoold en ik geef ook lean-trainingen. Vanuit deze gedachte kunnen we niet alleen goed getrainde medewerkers leveren aan klanten, maar hen ook procesmatig advies geven, zodat er kosten bespaard worden.”

Culturen

Chris sluit af met een voorbeeld: "Mensen hebben een bepaalde fysieke capaciteit. Wil je meer productiviteit? Dan kunnen mensen fysiek niet harder gaan werken. We komen er dan bijvoorbeeld achter dat iemand wel veilig en snel rijdt, maar niet de kortste weg. Zo kun je meer uit elk individu halen. Ik pas mijn training dan ook aan op wat een medewerker daadwerkelijk nodig heeft. Het werken met buitenlandse werknemers is daarnaast een vak apart. Culturen zijn van grote invloed op hoe mensen werk aanpakken. N2 People en Braveau zijn ook hierin gespecialiseerd.”