Wij zijn ondanks de Corona omstandigheden gewoon geopend. Lees hier onze maatregelen
Bel ons op: +31 (0) 85 020 08 05

Uitzendbureau in Amsterdam-Zuidoost

Uitzendbureau in Amsterdam-Zuidoost

N2 People heeft een landelijke dekking in het leveren van tijdelijke medewerkers, uitzendkrachten of personeel. Heeft u in Amsterdam-Zuidoost behoefte aan het inhuren van tijdelijke krachten dan bent u bij N2 People aan het goede adres. Het nieuwe uitzenden is niet regiogebonden maar is in Heel Nederland toepasbaar.

Vanuit het hoofdkantoor in Uden is N2 People het uitzendbureau om in te schakelen als u tijdelijke uitzendkrachten nodig heeft voor onder andere:
Logistieke medewerkers. Denk hierbij aan orderpikkers, reachtruckers laders, lossers en alle andere voorkomende profielen.
Medewerkers Automotive branche waarbij u onder meer autoschade monteurs zoals autospuiter, voorbewerker, demonteur of plaatwerker en schuurder/plamuurders leveren aan diverse gerenommeerde bedrijven. Voor diverse bedrijven leveren wij de bandenmonteurs tijdens de bandenwissels in het najaar en het voorjaar.

Ook voor alle andere werkzaamheden in Amsterdam-Zuidoost zijn wij de uitzenders die kwaliteit personeel leveren en u kunnen ontlasten.

Het leveren van meerwaarde in de samenwerking in Amsterdam-Zuidoost is voor ons de belangrijkste voorwaarde voor een langdurige relatie.

We leveren excellente kwaliteit

door specialisme in Automotive, Logistiek en Techniek branche. Contact opnemen

Onze missie

De toekomst van flexwerk draait om het leveren van meerwaarde. Uitzendbureau N2People richt zich daarom op specifieke branches, waarbinnen we over verdiepende vak- en proceskennis beschikken. Alleen op die manier treden we samen met onze opdrachtgevers groeiend de toekomst tegemoet.

Tijdelijke arbeidskrachten in Amsterdam-Zuidoost

Wij creëren banen in Amsterdam-Zuidoost voor tijdelijke arbeidskrachten die op zoek zijn naar mogelijkheden om zich te verbeteren. We leiden deze mensen op en trainen ze uitgebreid voor we ze inzetten op de werkplek.

De kracht van uitzendbureau N2 People is de kwaliteit van onze mensen op de werkvloer. Wij leveren geen Polen die goedkoop het werk komen uitvoeren, wij leveren internationale arbeidskrachten op tijdelijke basis die getraind zijn en vakkundig de werkzaamheden welke nodig zijn uitvoeren.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

N2 People: Het nieuwe uitzenden ook in Amsterdam-Zuidoost

Het feit dat N2 People het nieuwe uitzenden in haar DNA heeft zitten blijkt onder meer uit het zeer lage verloop van onze uitzendkrachten. We werken met een ziekteverzuim lager dan 1%. De meeste medewerkers volgen een MBO2 opleiding in hen of haar gekozen vakrichting.

Oost- en zuid-europeese medewerkers

We hebben voor Amsterdam-Zuidoost diverse nationaliteiten die aan het werk kunnen. Waaronder Polen, Litouwers, Hongaren, Portugezen, Grieken, Tsjechen, Slowaken, Duitsers, etc. Dus als u naar poolse uitzendkrachten of poolse werknemers opzoek bent kunt bij ons terecht.

Dus bent u opzoek naar een nieuwe medewerker, tijdelijk personeel of uitzendkrachten in Amsterdam-Zuidoost. Dan bent u bij uitzendbureau N2 People aan het juiste adres.
 

Anders dan normale uitzendbureaus wil N2 People onderscheidend zijn, en uitzenden op een andere manier. Daarvoor zijn 3 pijlers benoemd waar heel gericht op gestuurd wordt. Zo is de nieuwe vorm van uitzenden ontstaan.

Lees meer over Het nieuwe uitzenden.


Geïnteresseerd en wilt u meer informatie in een persoonlijk adviesgesprek? Bel naar N2 People. Tel. 0478 76 90 23

Voor Werkgevers

De toekomst draait om werken op flexibele basis en het uitwisselen van (internationale) vakkrachten. Als uitzendbureau spelen wij hierop in door meerwaarde te leveren. Wij beschikken over de juiste verdiepende vak- en proceskennis in sectoren als automotive, logistiek, productie en industrie. Wij werken al jarenlang samen met gerenommeerde partners.


Uitzendkracht in Amsterdam-Zuidoost een plaats in de gemeente Amsterdam van provincie Noord-Holland.

Naast Amsterdam-Zuidoost kan uitzendbureau N2 People ook werknemers en krachten leveren in de steden: Diemen, Over-Diemen, Duivendrecht, Landsmeer, Amsterdam.