Uitzendbureau in rotterdam

N2 People heeft een landelijke dekking in het leveren van tijdelijke medewerkers, uitzendkrachten of personeel. Heeft u in rotterdam behoefte aan het inhuren van tijdelijke krachten dan bent u bij N2 People aan het goede adres. Het nieuwe uitzenden is niet regiogebonden maar is in Heel Nederland toepasbaar.

Vanuit het hoofdkantoor in Uden is N2 People het uitzendbureau om in te schakelen als u tijdelijke uitzendkrachten nodig heeft voor onder andere:
Logistieke medewerkers. Denk hierbij aan orderpikkers, reachtruckers laders, lossers en alle andere voorkomende profielen.
Medewerkers Automotive branche waarbij u onder meer autoschade monteurs zoals autospuiter, voorbewerker, demonteur of plaatwerker en schuurder/plamuurders leveren aan diverse gerenommeerde bedrijven. Voor diverse bedrijven leveren wij de bandenmonteurs tijdens de bandenwissels in het najaar en het voorjaar.

Ook voor alle andere werkzaamheden in rotterdam zijn wij de uitzenders die kwaliteit personeel leveren en u kunnen ontlasten.

Het leveren van meerwaarde in de samenwerking in rotterdam is voor ons de belangrijkste voorwaarde voor een langdurige relatie.

Onze missie

De toekomst van flexwerk draait om het leveren van meerwaarde. Uitzendbureau N2People richt zich daarom op specifieke branches, waarbinnen we over verdiepende vak- en proceskennis beschikken. Alleen op die manier treden we samen met onze opdrachtgevers groeiend de toekomst tegemoet.

Tijdelijke arbeidskrachten in rotterdam

Wij creëren banen in rotterdam voor tijdelijke arbeidskrachten die op zoek zijn naar mogelijkheden om zich te verbeteren. We leiden deze mensen op en trainen ze uitgebreid voor we ze inzetten op de werkplek.

De kracht van uitzendbureau N2 People is de kwaliteit van onze mensen op de werkvloer. Wij leveren geen Polen die goedkoop het werk komen uitvoeren, wij leveren internationale arbeidskrachten op tijdelijke basis die getraind zijn en vakkundig de werkzaamheden welke nodig zijn uitvoeren.

N2 People: Het nieuwe uitzenden ook in rotterdam

Het feit dat N2 People het nieuwe uitzenden in haar DNA heeft zitten blijkt onder meer uit het zeer lage verloop van onze uitzendkrachten. We werken met een ziekteverzuim lager dan 1%. De meeste medewerkers volgen een MBO2 opleiding in hen of haar gekozen vakrichting.

Oost- en zuideuropeese medewerkers

We hebben voor rotterdam diverse nationaliteiten die aan het werk kunnen. Waaronder Polen, Litouwers, Hongaren, Portugezen, Grieken, Tsjechen, Slowaken, Duitsers, etc. Dus als u naar poolse uitzendkrachten of poolse werknemers opzoek bent kunt bij ons terecht.

Dus bent u opzoek naar een nieuwe medewerker, tijdelijk personeel of uitzendkrachten in rotterdam. Dan bent u bij uitzendbureau N2 People aan het juiste adres.

Anders dan normale uitzendbureaus wil N2 People onderscheidend zijn, en uitzenden op een andere manier. Daarvoor zijn 3 pijlers benoemd waar heel gericht op gestuurd wordt. Zo is de nieuwe vorm van uitzenden ontstaan.

Geïnteresseerd?

Wilt u meer informatie in een persoonlijk adviesgesprek? Neem vrijblijvend contact met ons op!