Uitzendbureau Uden

N2 People heeft een landelijke dekking in het leveren van tijdelijke medewerkers, uitzendkrachten of personeel. Heeft u in Uden behoefte aan het inhuren van krachten dan bent u bij N2 People aan het goede adres. Het nieuwe uitzenden is niet alleen gebonden aan Uden en omgeving, maar is in heel Nederland toepasbaar.

Vanuit het hoofdkantoor in Uden is N2 People het uitzendbureau om in te schakelen als u tijdelijke uitzendkrachten nodig heeft voor onder andere:

Logistiek

Denk hierbij aan logistieke orderpikkers, logistieke reachtruckers laders, lossers en alle andere voorkomende profielen binnen de logistiek.

Automotive branche

waarbij u onder meer autoschade monteurs zoals autospuiter, voorbewerker, demonteur of plaatwerker en schuurder/plamuurders leveren aan diverse gerenommeerde bedrijven. Voor diverse bedrijven leveren wij de bandenmonteurs tijdens de bandenwissels in het najaar en het voorjaar.

Techniek

Binnen de Techniek branche zien we dat de schaarste aan technisch professionals op de Nederlandse markt blijvend toeneemt. Wij leveren internationaal geschoolde technisch vakkrachten vanuit diverse EU landen. Het gaat hier zowel om productiepersoneel als om hoger geschoolde gespecialiseerde vakkrachten.

Fulltime parttime

Ook voor al het andere werk in Uden, zijn wij de uitzenders die met professionele mensen uw vacatures vullen. Of u nu opzoek bent naar een parttime of fulltime medewerkers, bij N2 People bent u aan het juiste adres.

Het leveren van meerwaarde in de samenwerking in Uden is voor ons de belangrijkste voorwaarde voor een langdurige relatie.

Onze missie

De toekomst van flexwerk draait om het leveren van meerwaarde. Uitzendbureau N2People richt zich daarom op specifieke branches, waarbinnen we over verdiepende vak- en proceskennis beschikken. Alleen op die manier treden we samen met onze opdrachtgevers groeiend de toekomst tegemoet.

Dit is N2 People 

Met ruim 10 jaar ervaring in de uitzendbranche en de inzet van internationale vakkrachten, beschikken we over een groot Europees netwerk met eigen kantoren in meerdere EU landen. Diversiteit zit in ons DNA. Niet alleen op de werkvloer, maar ook op ons hoofdkantoor in Uden werken we samen met meerdere nationaliteiten. Hierdoor begrijpen we onze vakkrachten en kunnen wij nog betere ondersteuning bieden aan zowel klant als vakkracht.

Onze Future At Work draait om: het invullen van de flexschil bij bedrijven met internationale vakkrachten en een bijdrage leveren aan het optimaliseren van het bedrijfsproces.

Tijdelijke arbeidskrachten in Uden

Wij creëren banen in Uden voor parttime arbeidskrachten die op zoek zijn naar mogelijkheden om zich te verbeteren. We leiden deze mensen op en trainen ze uitgebreid voor we ze inzetten op de werkplek.

De kracht van uitzendbureau N2 People is de kwaliteit van onze mensen op de werkvloer. Wij leveren geen Polen die goedkoop het werk komen uitvoeren, wij leveren internationale arbeidskrachten op tijdelijke basis die getraind zijn en vakkundig de werkzaamheden welke nodig zijn uitvoeren.

N2 People: Het nieuwe uitzenden ook in Uden

Het feit dat N2 People het nieuwe uitzenden in haar DNA heeft zitten blijkt onder meer uit het zeer lage verloop van onze uitzendkrachten. We werken met een ziekteverzuim lager dan 1%. De meeste werknemers volgen een MBO2 opleiding in hen of haar gekozen vakrichting.

Uitzendbureau Uden N2 People

Oost- en Zuid-Europese medewerkers

We hebben voor Uden diverse nationaliteiten die aan het werk kunnen. Waaronder Polen, Litouwers, Hongaren, Portugezen, Grieken, Tsjechen, Slowaken, Duitsers, etc. Dus als u naar Poolse uitzendkrachten of Poolse werknemers opzoek bent kunt bij ons terecht.

Dus bent u opzoek naar een nieuwe medewerker, tijdelijk personeel of uitzendkrachten in Uden. Dan zijn wij het uitzendbureau waar u naar op zoek bent.

Anders dan normale uitzendbureaus wil N2 People onderscheidend zijn, en uitzenden op een andere manier. Daarvoor zijn 3 pijlers benoemd waar heel gericht op gestuurd wordt. Zo is de nieuwe vorm van uitzenden ontstaan.

Vacatures in Uden

Ben jij op zoek naar een uitzendbureau in Uden of wil jij in Uden werken? N2 People is het uitzendbureau in Uden waar je de baan kunt vinden die bij jou past. Wij bieden verschillende vacatures aan in de automotive, logistiek en techniek. Bekijk in ons vacature overzicht en vind de nieuwste vacatures die er in jouw regio beschikbaar zijn. Zit er een leuke baan voor je tussen, dan kun je direct solliciteren.

Geïnteresseerd?

Wilt u meer informatie in een persoonlijk adviesgesprek? Neem vrijblijvend contact met ons op!