Bel ons op: +31 (0) 478 76 90 23

Uitzendkrachten in heel Nederland

Uitzendkrachten in heel Nederland

N2 People heeft een landelijke dekking in het leveren van tijdelijke medewerkers of tijdelijke uitzendkrachten. Heeft u ergens in Nederland behoefte aan het inhuren van tijdelijke krachten dan bent u bij N2 People aan het goede adres. Het nieuwe uitzenden is niet regiogebonden maar is in Heel Nederland toepasbaar.

Vanuit het hoofdkantoor in Venray is N2 People het uitzendbureau om in te schakelen voor uitzendkrachten voor onder andere:
Logistieke medewerkers
Denk hierbij aan orderpikkers, reachtruckers laders, lossers en alle andere voorkomende profielen.
Automotive branche waarbij u onder meer autoschade monteurs zoals autospuiter, voorbewerker, demonteur of plaatwerker en schuurder/plamuurders leveren aan diverse gerenommeerde bedrijven.

Voor diverse bedrijven leveren wij de bandenmonteurs tijdens de bandenwissels in het najaar en het voorjaar.

Ook voor alle andere werkzaamheden in heel nederland zijn wij de uitzenders die kwaliteit leveren en u kunnen ontlasten.

We hebben diverse nationaliteiten aan het werk waaronder Polen, Litouwers, Hongaren, Portugezen, Grieken, Tsjechen, Slowaken, Duitsers etc, etc.

Dus bent u opzoek naar tijdelijk personeel of uitzendkrachten in Nederland? Dan bent u bij uitzendbureau N2 People aan het juiste adres.

N2 People heeft direct uitzendkrachten beschikbaar in o.a. de branches logistiek en automotive »