Automotive personeel

Personeel in de automotive sector

Bent u op zoek naar een autotechnicus, automonteur, bandenmonteur, vrachtwagenmonteur of personeel voor een andere functie in de automotive industrie? N2 People beschikt over internationale vakkrachten die voor u klaarstaan en uitgebreide ervaring hebben in de automotive sector. Wij begrijpen als geen ander dat de vraag naar personeel in de automotive productie en onderhoud kan veranderen. Daarom bieden wij flexibele oplossingen waarmee u snel kunt opschalen of juist afschalen, afhankelijk van uw behoeften.

Medewerkers aanvragen

Onze Automotive Partners

N2 People werkt al jaren samen met deze bedrijven. 

Automotive functies waarbij N2 People u kan helpen

Bent u op zoek naar personeel voor een van de volgende functies? Dan helpen wij u graag. Wij hebben ook vakkrachten voor andere werkzaamheden in de automotive industrie. Neem vooral contact op voor de mogelijkheden.

Autotechnicus

Automonteur

Bandenmonteur

Vrachtwagenmonteur

Werven, onboarding en training

Onze internationale medewerkers worden geselecteerd door een van onze recruiters. Als ze de juiste ervaring hebben, worden ze direct ingezet bij een partner. Zo weet u zeker dat onze medewerkers over de juiste papieren beschikken om in de automotive sector aan de slag te gaan.

Onze monteurs en andere vakkrachten hebben vaak al ervaring met voertuigen en staan te wachten om u te ondersteunen in uw operatie.

Onze werkwijze

Contact

Binnen 24 uur na uw aanvraag nemen wij contact op om uw vraagstuk te bespreken.

Selectie en training

Wij selecteren zorgvuldig de juiste medewerkers en leiden deze op als ze geen ervaring hebben.

Inzet medewerkers

Onze internationale medewerkers zijn fulltime beschikbaar en blijven vaak langdurig bij onze klanten.

Aanvragen Personeel

Sander gaat graag met u in gesprek over de toegevoegde waarde van onze strategie “Future at Work” voor uw automotive bedrijf.

n2_employe_overlay_3