Wij zijn ondanks de Corona omstandigheden gewoon geopend. Lees hier onze maatregelen
Bel ons op: +31 (0) 85 020 08 05
Voor werknemers

Future at work

Sinds de oprichting van N2 People in 2010 denken wij anders over uitzenden. Van onze strategie “Het nieuwe uitzenden” schakelden wij in 2016 over op “Future at work”. N2 People staat voor een frisse kijk op de toekomst, die we direct benaderen. Die toekomst draait om werken op flexibele basis en het uitwisselen van (internationale) vakkrachten. Onze Engelstalige slogan staat daarom ook voor Europeanen die werken aan hun toekomst en zich verrijken in een ander land om zichzelf met meerwaarde aan te kunnen bieden op de arbeidsmarkt. Meerwaarde leveren staat namelijk centraal in “Future at work”. Door de inzet van onze uitzendkrachten werkt N2 People mee aan de toekomst van uw bedrijf.

Meerwaarde bieden

We werken uiteraard aan de toekomst van bedrijven door het bedenken van nieuwe oplossingen omtrent de invulling van de flexibele schil, maar N2 People biedt meer dan dit maatwerk. Uitzendbureau N2 People richt zich op specifieke branches, die om verdiepende vak- en proceskennis vragen. Door de samenstelling van branchespecifieke teams binnen ons bedrijf kunnen we die toegevoegde waarde bieden aan relaties. Hierin ligt volgens ons de toekomst van flexwerk.

Wat houdt dit concreet in?

Hoe bieden we meerwaarde? Onze medewerkers beschikken veelal over vakmanschap, een hoge productiviteit, communicatieve vaardigheden, inzicht en een flexibele instelling. Meerwaarde biedt N2 People bijvoorbeeld door het testen van vakmensen door onze eigen ervaren testers en door mensen altijd in hun eigen taal te begeleiden. Ook werken we met digitale hulpmiddelen op de werkvloer, zoals bijvoorbeeld een smartphone met gesproken vertaalapp. Zo verloopt de communicatie gemakkelijker. Meerwaarde bieden we ook door het aantrekken van vakmensen uit de branche. Kortom: we kunnen samen met onze klanten alleen groeien als we de juiste kennis hebben van de processen op uw werkvloer.

Een goed gevoel

Zaken als flexibiliteit, service, levertijd, bereikbaarheid en het leveren van de juiste vakkracht zijn voor ons en u vanzelfsprekend. Belangrijker nog is dat u een goed gevoel bij N2 People heeft. N2 People ontvangt vaak positieve reacties over onze passie, dienstbaarheid en persoonlijke betrokkenheid.

Vertrouwenspersoon N2People

Dennis Martens is vertrouwenspersoon binnen N2People. De vertrouwenspersoon wordt ingeschakeld bij ongewenst gedrag. Als er ongewenst gedrag op het werk voordoet waar je zelf niet uitkomt met je team of leidinggevende is het fijn deze kwijt te kunnen bij iemand die je kunt vertrouwen. Een vertrouwenspersoon heeft namelijk een geheimhoudingsplicht. De gesprekken die jij voert met Dennis Martens zijn dus strikt vertrouwelijk.

Ervaar jij uitingen van ongewenst gedrag op de werkvloer en kun je die niet bij je coördinator kwijt? Dan kun je terecht bij Dennis Martens voor opvang en eerste aanspreekpunt. Hij biedt een luisterend oor en indien nodig begeleidt en ondersteunt hij jou bij klachtenprocedure of doorverwijzing naar ander hulpinstanties, bijvoorbeeld een mediator.

Je kunt Dennis Martens via mail bereiken, d.martens@n2people.nl of bel direct naar 085-0200805 en geef aan dat je graag een afspraak wilt maken met de vertrouwenspersoon van N2People.