Scroll

Choose your language: Netherlands  Poland   United Kingdom(Great Britain)  Spain  Romeens

Hoeveel verdien ik?

N2 People is aangesloten bij de ABU, de grootste branchevereniging voor uitzendorganisaties in Nederland. Dat wil zeggen dat N2 People aan alle strenge eisen voldoet en dat alles op het gebied van loon bij N2 People geregeld is volgens Nederlandse normen en waarden. 

CAO

We kunnen nu nog niet precies zeggen hoeveel u gaat verdienen. In Nederland werkt elk bedrijf met een cao: een collectieve arbeidsovereenkomst. Dat is een standaard van waaruit iedere medewerker verloond wordt. Volgens de richtlijnen van de cao worden ook toeslagen betaald. Welke cao N2 People hanteert, wordt in overleg met de klant bepaald.

Minimumloon

In Nederland hanteert men een minimumloon. Iemand van 22 jaar verdient in Nederland altijd minimaal € 9,11.

Fulltime werken

Onze medewerkers werken vaak fulltime (40 uur). Als u een jaar lang fulltime werkt dan:

 • Verdient u evenveel als een Nederlandse werknemer in dezelfde functie
 • Krijgt u 25 vakantiedagen
 • Wordt er rekening gehouden met kort bijzonder verlof (tandarts, ziekenhuis enz.)
 • Krijgt u 13 keer per jaar salaris uitbetaald
 • Krijgt u uw salaris 4-wekelijks uitbetaald. Gewerkte uren in de kalenderweken 1 t/m 4 worden in kalenderweek 5 betaald op donderdag voor 12.00 u. Gewerkte uren in de kalenderweken 5 t/m 8 worden in kalenderweek 9 betaald op donderdag voor 12.00 u., enz.
 • Krijgt u 8% van het bruto loon extra als vakantiegeld
 • Worden uw overuren uitbetaald volgens onze ABU-cao of volgens de cao van de opdrachtgever (de cao die in overleg met de opdrachtgever gehanteerd wordt)
 • Wordt u 91% doorbetaald als u ziek bent
 • Kunt u een voorschot krijgen, totdat u uw eerste loon ontvangt

Werkt u niet fulltime, dan worden bovenstaande zaken verrekend in verhouding tot de uren die u werkt.

Inhoudingen op loon

Wij houden een aantal zaken in op uw loon:

 • Huisvesting: maximaal 20% van het wettelijk minimumloon. Dit is all-in (meubilering, gas/water/licht, enz.) Let op: dit geldt alleen als u uw huisvesting door N2 People laat regelen
 • Zorgverzekering: € 97,- per 4 weken

Zorgverzekering

U kunt er dus voor kiezen om huisvesting en reizen naar het werk zelf te regelen, maar in Nederland is het wél verplicht om een zorgverzekering te hebben. Wij beschikken als N2 People over een collectief waar u aan kunt deelnemen, zodat u de zorgverzekering voordeliger af kunt sluiten dan normaal. Wilt u geen verzekering van ons, dan tekent u bij ons dat u dit zelf regelt en afstand doet van onze collectiviteitsverzekering. De collectieve zorgverzekering van N2 People dekt ook het eigen risico. De eerste € 385,-, hoeft u dus niet uit eigen zak te betalen en wordt vergoed.

MEER WETEN?

Onze keurmerken 

Werkgever en interesse?

Vul in, Dan bellen we u terug