Bel ons op: +31 (0) 478 76 90 23

AANKOMST IN NEDERLAND

U zorgt altijd voor eigen vervoer naar Nederland. In Nederland komt u aan bij het pand van N2 People in Venray. Omdat wij goed voor u willen zorgen, kunt u meteen op internet om contact te maken met uw familie en vrienden en evt. te skypen. U krijgt na uw lange reis wat te eten en te drinken en krijgt een instructievideo te zien. U ontvangt daarnaast van ons. 

  • Veiligheidsschoenen (indien u deze zelf niet mee heeft gebracht tegen betaling van € 30,-)
  • 2 shirts van N2 People (gratis)
  • Een prepaid simkaart zodat we u kunnen bereiken (gratis)

CONTRACT TEKENEN

U tekent het contract op het kantoor van N2 People. Het contract is in het Pools, Engels, Spaans en Nederlands beschikbaar. U krijgt vaak een, zoals we dat in Nederland noemen, nul-urencontract. Dit wil niet zeggen dat u nul uur werkt, maar dat er nog geen vaste hoeveelheid werkuren vastgelegd wordt. Misschien werkt u namelijk in de praktijk meer dan overeengekomen, of soms juist iets minder.

N2 People hecht veel waarde aan transparantie. N2 People is open richting werkgevers, maar ook richting werknemers. Op deze website kunt u dan ook onze standaard contracten voor werknemers inzien. Deze kunt u hieronder downloaden:

Detacheringsovereenkomst downloaden Uitzendovereenkomst downloaden

TAAL

We vinden het fijn als u Engels of Duits spreekt, zodat u goed met ons en onze opdrachtgevers kunt communiceren.

BEREIKBAARHEID

De recruiters van N2 People zijn ook buiten Nederlandse werktijden om bereikbaar voor dringende zaken. U ontvangt van ons een prepaid simkaart, zodat we ook u kunnen bereiken indien nodig. Kijk bij contact hoe u ons kunt bereiken.