Uitzendbureau N2 People

Your partner in work

Vacature zoeken

Uitgelichte vacatures

Recruiter Polen
Wij geloven dat (tijdelijk) werken in het buitenland je leven verrijkt. Daarom hebben we dit in het verleden zelf gedaan. We weten hoe het is. We kennen de hobbels en onzekerheden, maar we zien wat het ons uiteindelijk heeft gebracht en raden het iedereen aan. Iedereen zou een tijdje in het buitenland moeten kunnen werken. Het is een kans op een unieke ervaring die je verder brengt in het leven, zowel materieel als immaterieel. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw start in het buitenland meer dan oké is, zodat ook jij kunt zeggen: 'Werken in het buitenland? Bij N2People? Ik kan het iedereen aanraden.' N2 People is opgericht om echte verbindingen tussen mensen te creëren. Professionals verbinden aan de juiste baan en het juiste bedrijf is wat ons energie geeft. Wij zijn een flexibel en vooruitstrevend bedrijf en zoeken diezelfde kwaliteiten in onze medewerkers. Ben jij de recruiter om ons team te versterken? Wat ga je doen? Nieuwe kandidaten werven, selecteren en motiveren Sollicitanten helpen via telefoon, Facetime, WhatsApp of Teams. Beheren van online wervingskanalen Ontwikkelen en uitvoeren van (online) campagnes voor de werving van nieuwe, geschikte kandidaten Introduceren van geschikte kandidaten bij onze Accountmanagers Opbouwen van een database met kandidaten Actieve marketing van ons bedrijf richting de Poolse gemeenschap Samen met de Accountmanagers klanten bezoeken Wat vragen we van je? Het werk- en denkniveau van een afgestudeerde beroepsopleiding. 2-3 jaar ervaring in het werven van personeel Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en doorzettingsvermogen Je bent enthousiast en je weet mensen positief te beïnvloeden Native Poolse spreker - Engels is je 2e taal Ervaring met Plan4Flex is een pré Affiniteit met de branches Automotive, Techniek en Logistiek Wat bieden wij jou? Competitief salaris 8% van je salaris als vakantiegeld Goede arbeidsvoorwaarden 25 vakantiedagen  Laptop en telefoon Kansen voor persoonlijke ontwikkeling om te groeien in je werk en het volgen van trainingen is bespreekbaar. Fulltime dienstverband - 32 uur is bespreekbaar De 1e twee jaar werken in Nederland; - daarna start je door in Polen 4-weekse training in Uden Nederland alsmede een 4-weekse training in Murcia Spanje en Boedapest Roemenië
Voltijd  40 - bespreekbaar 32 uur  Intern 
Social media marketeer
Ben jij creatief en ondernemend? Zijn social media jouw passie? Dan ben jij de Social media marketeer die N2 People zoekt! Als social media marketeer ben jij primair verantwoordelijk voor de online zichtbaarheid van N2 People. Wat ga je doen? Als Social media marketeer ben jij verantwoordelijk voor de on- en offline communicatie. Je verzorgt campagnes en weet met jouw content de doelgroep op de juiste manier te prikkelen.   Je volgt de commerciële marketingkalender en rolt de doelstellingen uit. Je verzorgt de content, eventueel met de daarbij behorende materialen, en weet dit op de juiste manier naar de markt te communiceren. Met jouw schrijfstijl en creativiteit bereik je de juiste doelgroep. Je bedenkt en creëert m.n. social media content op de (nieuwe) communicatiekanalen kanalen van N2 People en aanverwante zusterbedrijven Het maken van aansprekende visuals in foto’s en video’s triggert jou Je analyseert, optimaliseert en rapporteert over de campagnes Je volgt nauwgezet onderzoeken van de nieuwste social media tools en trends en implementeert die daar waar nodig Je zet marktonderzoek op en voert dit uit onder de doelgroeponderzoek Je bent bereid onze recruiters in diverse wervingslanden te ondersteunen en indien nodig te bezoeken Wij bieden je Een marktconform salaris afhankelijk van kennis en ervaring Een goede pensioenregeling De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen De mogelijkheid om op kantoor te sporten Regelmatig een teambuilding activiteit, bedrijfsuitjes en een borrel op vrijdag Gratis fruit Laptop en telefoon is vanzelfsprekend Fulltime dienstverband – 32 uur is bespreekbaar Wat verwachten van jou Hbo werk- en denkniveau Creatief, ondernemend Ervaring met video en het editen hiervan is een grote pre Je werkt zelfstandig en schakelt snel Je bent taal technisch goed in zowel het Nederlands als het Engels Je werkt graag bij een snelgroeiende commerciële personele dienstverlener Wij zijn N2People is een ambitieus en snelgroeiend bedrijf. Onze cultuur is persoonlijk en informeel. Onze internationale collega's zijn gedreven, ambitieus en klaar om het beste uit zichzelf te halen. We werken graag samen en zorgen voor elkaar onder het motto: Future At Work. Reageer vooral op deze vacature als je ervan overtuigd bent dat we juist jou moeten aannemen! Wij streven ernaar het sollicitatieproces binnen 3 weken af te ronden!
Uden  Voltijd  40 - bespreekbaar 32 uur  Intern 
Backoffice medewerker
Ben jij een aanpakker? Bewaar jij het overzicht en ben jij een held in de administratie? Dan ben jij de backoffice medewerker die N2 People zoekt! Wij zijn namelijk op zoek naar een nieuwe collega die samen met de andere backoffice medewerker ervoor zorgt dat de dagelijkse gang van zaken soepel verloopt en dat de uitzendkrachten een goede start ervaren bij hun aankomst in N2 People.   Als backoffice medewerker bij N2 People bestaat jouw werkdag uit het ondersteunen van de operatie en administratie en het verbeteren van onze processen. Je verzorgt het warme welkom voor onze uitzendkrachten, een goede registratie en administratie van medewerkers in onze app, het maken van rapportages aan onze klanten. N2 People is een ambitieus en snelgroeiend bedrijf. Mede door deze groei zijn we opzoek naar een Back office medewerker die bij deze groei past. Ondanks de groei, behouden we onze persoonlijke en informele cultuur. Onze collega's zijn gedreven, ambitieus en klaar om het beste uit zichzelf te halen. We werken graag samen en zorgen voor elkaar onder het motto: Future At Work.   Dit vragen wij van je: Je beschikt over administratieve ervaring Je bent mulitfunctioneel inzetbaar Ervaring in de uitzendbranche is een pré Beheersing van Nederlandse en Engelse taal in spreken en schrijven In het bezit van Rijbewijs B Hands-on mentaliteit   Wat wij jou bieden:  Een fulltime baan; 32 uur is bespreekbaar Een marktconform salaris, afhankelijk van kennis en ervaring reiskosten vergoeding Gevarieerd werk met eigen verantwoordelijkheden Een goede pensioenregeling De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen en door te groeien Bij goed functioneren een verlenging van het contract De mogelijkheid om gratis te sporten tijdens het werk Regelmatig een teambuilding activiteit Gratis fruit
Uden  minimaal 32 uur  Intern 

Ik zoek werk

Meer lezen

Voor werkgevers

Meer lezen

Over N2 People

Meer lezen

Onze introductie

Ondek alle details over N2 People en de stappen die onze mensen doorlopen voordat ze starten aan een nieuwe baan.

Sollicitatieproces

n2_img_15

Future At Work

Ons bedrijf is gebaseerd op anders denken, geloven en doen. Ons streven is het bieden van een baan die bij jouw vaardigheden past. Hier zetten we hoge normen van leef- en werkomstandigheden tegenover. Tot slot bestaan er mogelijkheden tot geïndividualiseerde trainingen, omdat we ten alle tijden willen bijdragen aan de ontwikkeling van onze mensen. Ons multiculturele team geeft ons de kennis hoe we jou kunnen stimuleren in je groei. Dit geeft uiting aan onze cultuurbewuste manier van denken en werken. 

We zijn ons ervan bewust dat het een grote stap is om huis en haard te verlaten voor kansen in Nederland. Wij doen er alles aan om een tweede thuis te bieden voor onze mensen, daarom is jouw toekomst ons werk.

Veelgestelde vragen

hoeveel je verdient hangt af van waar je aan het werk gaat en je ervaring. Jouw salaris is altijd marktconform.

Je kunt via je eigen zorgverzekering alles regelen. N2 People kan ook voor jou een zorgverzekering regelen.

De overheid gebruikt uw burgerservicenummer (BSN) bij de verwerking van uw persoonsgegevens. U heeft dan ook geen ander nummer dan uw BSN nodig voor al uw contacten met de overheid. Met uw BSN kan de overheid u bijvoorbeeld eenvoudig terugvinden in administraties.

Bij N2 People wordt het salaris om de vier weken uitbetaald. Dit wordt ook besproken bij het ondertekenen van je contract.

Afmelden omdat je ziek bent, doe je altijd bij jouw Jobcoach van N2 People.

Je kunt jouw baan vinden onder de kop 'vacatures'. Hier staan al onze openstaande vacatures overzichtelijk in beeld en kun jij direct solliciteren op jouw favoriete baan. Ook kun je een open sollicitatie sturen als je graag bij N2 People wilt komen werken.

Aankomst

Wij vinden het belangrijk dat jij je snel thuis voelt in Nederland. Daarom zorgt
N2 People voor een 'Warm Welcome' bij aankomst op ons hoofdkantoor in Uden. Hier zorgen we er bijvoorbeeld voor dat je meteen gebruik kunt maken van wifi en uitleg krijgt over de gang van zaken in Nederland, zodat je niet onverwachts voor verrassingen komt te staan.  

n2_img_3
n2_img_17

Huisvesting

N2 People regelt voor jou huisvestiging in Nederland. Hierbij houden we rekening met jouw werklocatie en zorgen we dat de huisvestiging altijd midden in een dorp of stad is, zodat je jezelf snel thuis voelt.

Direct solliciteren

Klaar voor jouw Future At Work? Solliciteer direct met de knop hieronder!

n2_employe_overlay_11