Bandenmonteur nodig?

Is uw garage klaar voor de bandenwissel? Met meer dan 15 jaar ervaring in de automotive is N2 People het uitzendbureau voor bandenmonteurs. Wij hebben een internationaal netwerk via waar wij met succes de juiste medewerkers werven, zelf trainen op ons opleidingscentrum en vervolgens inzetten bij verschillende bedrijven.

Medewerkers aanvragen

Bandenwisselaar

Met het einde van de winter in zicht is het binnenkort tijd om de winterbanden er af te halen en te vervangen met de zomerbanden. Een drukke periode voor veel autogarages en leasebedrijven, dat traditiegetrouw in week 11-12 begint en enkele weken doorloopt. Een groot deel van deze drukte kan opgevangen worden door het juiste personeel in te zetten, die ervaren zijn in het vervangen van banden en hierdoor wachttijden voor uw klanten verkorten.

n2_img_3

Experts in de automotive

Wij leveren al sinds 2007 met succes bandenmonteurs aan autobedrijven en garages. Wij begrijpen als geen ander dat de bandenwisselseizoen bestaat uit piekmomenten en hoe belangrijk het dan is om de juiste vakkrachten tot uw beschikking te hebben. Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke aanvulling tijdens drukke periodes of de samenwerking voort zet voor langere tijd, wij helpen u graag. Onze bandenmonteurs worden vaak twee keer per jaar ingezet bij dezelfde partners voor projecten van ongeveer 8 tot 12 weken.

Werven, selectie en training

Onze internationale medewerkers worden geselecteerd door een van onze recruiters. Als ze de juiste ervaring hebben worden ze na een korte training direct ingezet bij een partner. Anders leiden wij de bandenwisselaars zelf op tot vakkracht. Hiervoor werken wij samen met Training Academy Uden om onze bandenmonteurs op te leiden.

Sinds kort beschikken wij over de meest moderne bandenwisselmachines, waarmee getraind kan worden met alle velgen en banden. Hierdoor zijn onze bandenwisselaars breed inzetbaar voor diverse voertuigen.

Onze werkwijze

U kunt een bandenmonteur direct via ons inzetten. Hierdoor geniet u van de service die u gewend bent, maar zonder tussenpartij. Op deze manier kunnen wij snel schakelen en inspelen op alle veranderingen die zich binnen uw organisatie kunnen voordoen.

Contact

Binnen 24 uur na uw aanvraag nemen wij contact op om uw vraagstuk te bespreken.

Selectie en training

Wij selecteren zorgvuldig de juiste medewerkers en leiden deze op als ze geen ervaring hebben.

Inzet medewerkers

Onze internationale medewerkers zijn fulltime beschikbaar en blijven vaak langdurig bij onze klanten.

Klanten die wij helpen

Deze bedrijven helpen we al met het zoeken, trainen en inzetten van geschikte flexwerkers.

de waal autogroep logo
vakgarage
Profile logo
euromaster logo
pon logo

Future at work

Ons bedrijf is gebaseerd op anders denken, geloven en doen. Wij streven ernaar om een baan aan te bieden die bij de vaardigheden van de vakkracht past. Hier zetten we hoge normen van leef- en werkomstandigheden tegenover. Wij geloven namelijk in de juiste begeleiding voor, tijdens en na inzet van een van onze vakkrachten.

In een wereld vol innovaties en veranderingen is het van groot belang dat het werk binnen een organisatie efficiënt is en gebaseerd op een lange termijn perspectief. Onze diepgaande expertise staat garant voor maatwerkoplossingen voor technische, logistieke en automotive personele uitdagingen. Onze Future At Work begint niet alleen met het bieden van werk!

unnamed