Bel ons op: +31 (0) 478 76 90 23

Branches

Uitzendbureau N2 People richt zich op de branches automotive, logistiek, industrie en productie. Deze sectoren vragen om verdiepende vak- en proceskennis. Door de samenstelling van branchespecifieke teams binnen ons bedrijf kunnen we u toegevoegde waarde bieden volgens onze strategie Future at Work.

 

Verdiepende kennis over uw sector

N2 People gaat iedere uitdaging aan in de sectoren automotive, logistiek, productie en industrie. We kunnen samen met onze klanten groeien omdat we verstand hebben van de processen op uw werkvloer en over verdiepende kennis beschikken. Wij trekken graag vakkrachten aan en hechten veel waarde aan de individuele ontwikkeling van medewerkers. Communicatie op de werkvloer en het begeleiden van werknemers in hun eigen taal zijn voor ons dan ook belangrijke aspecten. Onze medewerkers worden intern getest en getraind en zij gaan productiviteitsverhogend, dus kostenverlagend te werk.  

Gerenommeerde partners

Wij nemen de inzet van tijdelijke medewerkers zeer serieus en willen daarom stabiele langetermijnrelaties aangaan, maar wij zijn ook bereid onze kennis in te zetten voor ieder ander kortlopend of langdurend project. Wij vertellen u graag over onze gerenommeerde partners en projecten in de automotive, logistiek, productie en industrie.