Over N2 People

Wij zijn N2 People

Meer lezen

Werken bij N2 People

Meer lezen

Referenties

Meer lezen

Dit is N2 People 

Met ruim 10 jaar ervaring in de uitzendbranche en de inzet van internationale vakkrachten, beschikken we over een groot Europees netwerk met eigen kantoren in meerdere EU landen. Diversiteit zit in ons DNA. Niet alleen op de werkvloer, maar ook op ons hoofdkantoor werken we samen met meerdere nationaliteiten. Hierdoor begrijpen we onze vakkrachten en kunnen wij nog betere ondersteuning bieden aan zowel klant als vakkracht. 

Onze Future At Work draait om: het invullen van de flexschil bij bedrijven met internationale vakkrachten en een bijdrage leveren aan het optimaliseren van het bedrijfsproces.

N2 People

  • Gaat elke uitdaging aan in de sectoren Automotive, Logistiek en Techniek.

  • Hecht veel waarde aan de individuele ontwikkeling van de vakkrachten.

  • Is, indien gewenst, op de werkvloer aanwezig voor het begeleiden van vakkrachten.

  • Traint en test de vakkrachten. 
    Resultaat: productiviteitsverhogend, lagere kosten. 

500+WERKNEMERS
30+KLANTEN
4CERTIFICERINGEN

Future At Work

Ons bedrijf is gebaseerd op anders denken, geloven en doen. Ons streven is het bieden van een baan die bij de vaardigheden van de vakkracht past. Hier zetten we hoge normen van leef- en werkomstandigheden tegenover.

In een wereld vol innovaties en veranderingen is het van groot belang dat het werk binnen een organisatie efficiënt is en gebaseerd op een lange termijn perspectief. Onze diepgaande expertise staat garant voor maatwerkoplossingen voor technische, logistieke en automotive personele uitdagingen. Onze Future At Work begint niet alleen met het bieden van werk!

Aanvragen Personeel

N2 People heeft meerdere nationaliteiten uit heel Europa aan het werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!