Missie en Visie

 

n2_img_19

Future At Work
voor werknemers 

Ons bedrijf is gebaseerd op anders denken, geloven en doen. Ons streven is het bieden van een baan die bij jouw vaardigheden past. Hier zetten we hoge normen van leef- en werkomstandigheden tegenover. Tot slot bestaan er mogelijkheden tot geïndividualiseerde trainingen, omdat we ten alle tijden willen bijdragen aan de ontwikkeling van onze mensen. Ons multiculturele team geeft ons de kennis hoe we jou kunnen stimuleren in je groei. Dit geeft uiting aan onze cultuurbewuste manier van denken en werken.

We zijn ons ervan bewust dat het een grote stap is om huis en haard te verlaten voor kansen in Nederland. Wij doen er alles aan om een tweede thuis te bieden voor onze mensen, daarom is jouw toekomst ons werk.

Future At Work voor partners

In een wereld vol innovaties en veranderingen is het van groot belang dat het werk binnen een organisatie efficiënt is en gebaseerd op een lange termijn perspectief. Onze diepgaande expertise staat garant voor maatwerkoplossingen voor technische, logistieke en automotive personele uitdagingen. Onze Future At Work begint niet alleen met het bieden van werk! 

Het verhogen van de productiviteit op een flexibele basis en het leren kennen van de procescultuur op de werkvloer is ons doel. Wij gaan een stap verder door onze vakmensen lokaal te testen en op te leiden voor een directe match met onze opdrachtgevers. Door onze cultuurbewuste manier van werken, begrijpen we onze mensen en laten we ze doen waar ze goed in zijn. Maar nog belangrijker, we stimuleren de groei van ieder individu.  

Als partner van onze klanten is het onze drijfveer om bij te dragen aan hun doelen en ambities. Uiteindelijk is het een voortdurende inspanning om onze vakkrachten te ontwikkelen en een efficiënte manier van werken bij onze klanten te stimuleren.

Is uw manier van werken Future proof?

Group 344

Aanvragen Personeel

N2 People heeft meerdere nationaliteiten uit heel Europa aan het werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

n2_employe_overlay_6