Bel ons op: +31 (0) 478 76 90 23

Over N2 People

Future at work

‘Future at work’ is onze beproefde strategie voor een toekomst die draait om werken op flexibele basis en het uitwisselen van (internationale) krachten. Binnen de branches automotive, logistiek en techniek hechten we veel waarde aan de individuele ontwikkeling van vakkrachten.  Door de samenstelling van branchespecifieke teams kan N2People toegevoegde waarde bieden aan relaties.

Hoe we dat doen? We bedenken doorlopend nieuwe oplossingen voor de invulling van de flexibele schil. We denken na over hoe we medewerkers en onszelf kunnen verbeteren. Ook met technologische middelen. Denk aan de Travis Translator, de vertaalcomputer die in een handomdraai gesproken tekst vertaalt in bijvoorbeeld vlekkeloos Chinees of Bahasa. Zo’n apparaat is ook moeiteloos in te zetten voor en door flexwerkers. En dat doen wij.

Wij zorgen goed voor onze medewerkers, mede doordat wij hun culturen hebben leren begrijpen. We kennen niet alleen de verschillen in werken, maar ook in leefgewoonten. Niets voor niets hebben ook onze kantoormedewerkers verschillende nationaliteiten. En: bij N2People is de funfactor belangrijk. Samen aan de barbecue of samen een voetbaltoernooi beleven. Zo leren we elkaars culturen nóg beter begrijpen.

Over N2 People

Future at work