Wij zijn ondanks de Corona omstandigheden gewoon geopend. Lees hier onze maatregelen
Bel ons op: +31 (0) 478 76 90 23

Automotive

Louter vakkrachten

Onze monteurs zijn louter vakkrachten, die onze testonderdelen en systeemtrainingen hebben doorstaan. Op de werkvloer, maar ook daarbuiten. N2People voorziet niet alleen in tijdelijke krachten om piekbelasting het hoofd te bieden, maar zet het gehele jaar door krachten in. Zij werken onder meer als schademonteur (demonteur, voorbewerker, plaatwerker, spuiter en schuurder), bandenmonteur en -wisselaar, auto- of truckmonteur.

Bekijk de video

Schadehersteller Serafien

Automotive schadehersteller Serafien uit Spanje verteld over werken voor N2 People.

Functies

Waarin o.a. gewerkt wordt

Automonteur
Bandenmonteur
Diagnosemonteur
Schademonteur
Carosseriebouwer

Weg met de taalbarrière

“Voor medewerkers die over het algemeen vanuit Spanje, Roemenië en Polen komen, is beheersing van de Engelse of Nederlandse taal een pre. Hierdoor kon het gebeuren dat een ervaren vakkracht door een taalbarrière niet geplaatst kon worden. Sinds 2019 werken wij met de Travis Translator. Met dit vertaalapparaat – formaat mobiele telefoon – communiceren onze werknemers en opdrachtgevers zonder enige moeite met elkaar. Hiermee helpen wij niet alleen hen, maar krijgt ook u als opdrachtgever een ruimere keuze!”

Uw business unit manager

Peter Nabbe

p.nabbe@n2people.nl
+31 (0) 6 10 71 49 91

Teamleaden

Maar al te graag willen we met u in gesprek om te bekijken of onze strategie “Future at Work” ook voor u toegevoegde waarde kan bieden binnen de Logistiek sector.


Cristina Mocanu

Coordinator
c.mocanu@n2people.nl
(+31) (0) 6 53 956 330


Ferry Verkaart

Trainer
f.verkaart@n2people.nl
+ 31 (0) 6 53 95 64 73

Enkele van onze automotive klanten

Hieronder enkele bedrijven die N2 People gebruiken om hun team flexibel te maken.

Onze automotive vacatures

Panel Beater/Body worker

Bladel
-

We are hiring automotive panel beaters/Body workers!  Are you the professional panel beater/body worker we are looking for? At N2 people we are always looking for automotive professionals who ... lees meer