Bel ons op: +31 (0) 478 76 90 23

Logistiek

Uitzendbureau

Logistiek

TEAM LOGISTIEK

We werken uiteraard aan de toekomst van logistiek door het bedenken van nieuwe oplossingen omtrent de invulling van uw flexibele schil, maar N2 People biedt meer dan dit maatwerk. De logistiekbranche vraagt om verdiepende vak- en proceskennis. Door de inrichting van een logistiekteam binnen ons bedrijf kunnen we die toegevoegde waarde bieden aan relaties. Al jaren zijn wij totaalleverancier voor gerenommeerde landelijke partners en kleinere bedrijven in deze sector.

EEN UITGEBREID DIENSTENPAKKET

Naast plaatsing van personeel en procesmatige ondersteuning, biedt N2 People ook voor de logistieksector een uitgebreid dienstenpakket als begeleiding van werknemers, werving en selectie, HR-ondersteuning, payroll en poolmanagement. Wij streven altijd naar een concurrerende prijs en kunnen aantonen kostenbesparend te werk te gaan.

Video: Logistiekmedewerkster vertelt over N2 People

De Poolse Sylwia heeft ervaring in als logistieke medewerkster en heeft haar keuze gemaakt om in Nederland aan de slag te gaan. Ze werkt nu als orderpicker bij N2 People en vertelt in de video over haar ervaring.

Klik op de afbeelding om de video te bekijken.

Onze partners Logistiek 

N2 People is een ervaren totaalleverancier voor de Logistiek branche. Door onze geografische spreiding kunnen wij zelfs mensen leveren die voldoen aan een specifiek profiel. Wij voerden eerder succesvolle projecten uit voor onze gerenommeerde, landelijke partners als Sims Recycling, Jan Linders, Brunotti, Hahebo, Mill Panel, Sympany en DSV.Onze jarenlange ervaring, kennis en expertise hebben ertoe geleid dat N2 People iedere uitdaging op het gebied van Logistiek aangaat.

Referentie

Richard Lans, Site Manager bij Brunotti Europe B.V

Richard Lans (logistiek manager Brunotti Europa) vertelt: "Brunotti had behoefte aan een partner die flexibiliteit en...


Lees verder
Referentie

Jos Koenen, manager DC bij Jan Linders

Jos Koenen (manager DC bij Jan Linders) vertelt: “In de supermarktwereld heb je te maken met wisselend koopgedrag van...


Lees verder
Referentie

Chris van Sambeek, Braveau Productivity Training

“N2 People traint mensen uit eigen initiatief, zonder dat de klant hiervoor betaalt. Zij willen namelijk dat hun...


Lees verder

Onze groei in Logistiek 

De afgelopen jaren maakten wij een behoorlijke groei door in de Logistiek sector.
Bekijk de ontwikkelingen in de timeline hieronder:

2010

Eric Nabuurs & Peter Nabbe, 2 ervaren heren op het gebied van uitzenden, richten de onderneming op. Zij smeden vanuit hun passie de beginletter N van hun achternamen samen tot N2 People. Start met 3 medewerkers op kantoor

2010

samenwerking met ROC de Leijgraaf en Braveau

2012

5 medewerkers op kantoor en 100 uitzendkrachten

Door de jaren heen

N2 People gaat partnerships aan met Vemaro, Jan Linders, Brunotti en vele andere logistieke bedrijven

2014

duidelijke sectorkeuze: logistiek, automotive, productie en industrie

2015

directielid Eric Nabuurs volgt de training logistiek management op Nyenrode

2015

directielid Peter Nabbe rondt de post hbo-opleiding logistiek management af

2015

10 medewerkers op kantoor en 225 uitzendkrachten, waarvan er 70 werkzaam zijn in de logistiek

2016

 300 uitzendkrachten, waarvan er 200 werkzaam zijn in de logistiek

Toekomst

N2 People gaat elke uitdaging op het gebied van logistiek aan

Onze vakkrachten zijn werkzaam als

Werknemers van N2 People zijn onder andere werkzaam als:

 • Containerlosser
 • Orderpikker
 • Heftruckchauffeur / Combichauffeur
 • Lader of losser
 • Reachtruckchauffeur
 • Magazijnmedewerker
 • Voorman
 • Groepsleider
 • Emballagemedewerker

Vakkrachten met de juiste vaardigheden

Wij begrijpen dat u op zoek bent naar een goede kracht met de juiste eigenschappen. Wij breiden ons netwerk dan ook continu uit met vakkrachten die flexibel en communicatief zijn en een hoge productiviteit hebben.

Focus zorgt voor kwaliteit

Onze gespecialiseerde functies

N2 People gaat iedere uitdaging op het gebied van arbeid en automotive aan. We beschikken over verdiepende vak- en proceskennis. De belangrijkste profielen waar wij mee werken:

LEAN-aanpak

Wij hebben ervaring in logistieke functies en volgden logistieke opleidingen. Onze kantoormedewerkers en directieleden zijn lean-getraind en hebben Yellow Belt en Green Belt-certificaten behaald. Voor een effectieve en efficiënte organisatie zijn optimaal ingerichte logistieke processen en daarbij behorend deskundig personeel van groot belang, vooral in deze constant en snel veranderende maatschappij. Wij spreken met onze klanten graag over procesmatige zaken en bieden gerichte oplossingen.

Productiviteitstraining

Medewerkers volgen bij ons een gerichte opleiding tot logistiek medewerker. Wij werken daarvoor samen met Braveau (productiviteitstrainingen), een bureau dat onze medewerkers tevens certificeert. Onze medewerkers maken voor plaatsing in uw organisatie al kennis met het huishoudelijk regelement, routing en het veilig en zo ergonomisch mogelijk werken. Daarnaast leren zij rolcontainers stapelen, heftruck en reachtruck rijden en vrachtwagens laden en lossen. We evalueren de 1e, 2e en 3e dag, zodat zij een vliegende doorstart kunnen maken.
 

Bekijk wat Chris van Sambeek van Braveau vertelt over de productiviteitstrainingen:

Chris van Sambeek Nabuurs

“N2 People traint mensen uit eigen initiatief, zonder dat de klant hiervoor betaalt. Zij willen namelijk dat hun mensen goed voorbereid op de logistieke werkvloer komen”, vertelt Chris van Sambeek van Braveau productivity training. Voordat hij zijn eigen bedrijf begon werkte hij als consultant in de logistiek en als supply chain coördinator. De productiviteitstrainingen van Braveau zijn gericht op slim werken. Daartoe behoren belangrijke factoren als het omgaan met een warehousemanagementsysteem, stapelen, rekenen, locatieherkenning maar bijvoorbeeld ook ruimtelijk inzicht en het benutten van fysieke capaciteit... Lees verder

  

  

(Lean)-trainingen op maat

Naast standaard reachtruck-, heftruck- of een elektrische pallettruck-training worden er ook hijs-, zijlader-, hoogwerker- of bijvoorbeeld bhv- en vca-trainingen gegeven. Veelal bij de klant op locatie, maar N2 People beschikt ook over een eigen trainingsmagazijn. Chris licht toe: "Je kunt het zien als een boekenkast: wij hebben een boekenkast met boeken waarin trainingsonderdelen staan die winst opleveren. N2 People en Braveau halen precies de juiste boeken uit de kast voor elke klant. Tot die boeken behoren natuurlijk de standaard boeken, maar wij schrijven graag een nieuw boek als de klant behoefte heeft aan maatwerk. Wij zijn daarnaast lean-geschoold en ik geef ook lean-trainingen. Vanuit deze gedachte kunnen we niet alleen goed getrainde medewerkers leveren aan klanten, maar hen ook procesmatig advies geven, zodat er kosten bespaard worden.”

Culturen

Chris sluit af met een voorbeeld: "Mensen hebben een bepaalde fysieke capaciteit. Wil je meer productiviteit? Dan kunnen mensen fysiek niet harder gaan werken. We komen er dan bijvoorbeeld achter dat iemand wel veilig en snel rijdt, maar niet de kortste weg. Zo kun je meer uit elk individu halen. Ik pas mijn training dan ook aan op wat een medewerker daadwerkelijk nodig heeft. Het werken met buitenlandse werknemers is daarnaast een vak apart. Culturen zijn van grote invloed op hoe mensen werk aanpakken. N2 People en Braveau zijn ook hierin gespecialiseerd.”

Voordelen Productiviteitstraining

Door de training van Braveau hebben medewerkers een korter inwerktraject nodig op locatie en is er minder uitval in de eerste weken, waardoor u bespaart op inwerkkosten. Medewerkers komen daarnaast beter voorbereid op de werkvloer, kennen het vak en weten wat er van hen verwacht wordt. Daarnaast zien we of de medewerker past bij het bedrijf, de werkzaamheden snapt en waar hij/zij goed en slecht in is. Ook komt de medewerker er al bij ons achter of het werk leuk is of juist niet en of het passend is qua fysieke inspanning. Dit verkleint de kans op uitval tijdens de eerste weken.

Onze vakkrachten aan het werk in de sector Logistiek 

Logistiek vacatures  

  -->

  Wij hebben uw interesse gewekt? Neem dan contact op 

  Maar al te graag willen we met u in gesprek om te bekijken of onze strategie
  “Future at Work” ook voor u toegevoegde waarde kan bieden binnen de Logistiek sector.