Bel ons op: +31 (0) 478 76 90 23

Techniek

Uitzendbureau

Techniek

ÉÉN LOKET VOOR AL UW PERSONELE VRAAGSTUKKEN

Als een project ons past, beginnen we daar graag aan. Onze projecten zijn vaak heel divers en verspreid over Nederland. Voor diverse grotere en kleinere partners leveren wij tijdelijke productie- of vakkrachten, van plaatsing voor enkele uren tot plaatsing voor langere tijd. Bij bestaande klanten werken we met het "1 loket principe". Het gaat erom dat de klant voor al zijn personele vraagstukken bij ons terecht kan.

ONZE EERDERE PROJECTEN

Wij leveren tijdelijke medewerkers aan diverse productielocaties, van food- tot goederenproductie (bijv. de betonindustrie). Dit kan laaggeschoold productiepersoneel zijn, maar ook gespecialiseerde vakkrachten. Ook zetten wij tijdelijke medewerkers in voor verzinkerijen en coatingbedrijven, een deurenfabrikant, bij recyclingbedrijven en tal van andere industriële ondernemingen.

Onze partners Techniek 

N2 People is een ervaren totaalleverancier voor de Techniek branche. Door onze geografische spreiding kunnen wij zelfs mensen leveren die voldoen aan een specifiek profiel. Wij voerden eerder succesvolle projecten uit voor onze gerenommeerde, landelijke partners als Sims Recycling, Jan Linders, Brunotti, Hahebo, Mill Panel, Sympany en DSV.Onze jarenlange ervaring, kennis en expertise hebben ertoe geleid dat N2 People iedere uitdaging op het gebied van Techniek aangaat.

Onze vakkrachten zijn werkzaam als

Wij leveren productie- en vakkrachten in de volgende industrieën:

 • Metaalverwerkende industrie
 • Houtverwerkende industrie
 • Verpakkingsindustrie

Vakkrachten met de juiste vaardigheden

Onze productie- en industrievakkrachten beschikken over de juiste vaardigheden. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welk type medewerker wij het beste aan uw bedrijf kunnen koppelen.

Focus zorgt voor kwaliteit

Onze gespecialiseerde functies

N2 People gaat iedere uitdaging op het gebied van arbeid en automotive aan. We beschikken over verdiepende vak- en proceskennis. De belangrijkste profielen waar wij mee werken:

(SYSTEEM)TRAININGEN

Onze begeleiders beschikken over een aantal online taal- en logiektesten die medewerkers moeten doen voor de 1e selectie. Pas bij een positief resultaat voor alle onderdelen, trainen we medewerkers op het systeem. Het vakgebied verschilt namelijk niet zozeer van het land van herkomst, maar wél het systeem waarmee men gaat werken. Naast bepaalde vaktechnische kennis is ook een bepaald taalniveau erg belangrijk. Omdat we veel waarde hechten aan communicatie, bieden we een taalcursus aan. Ook hef- en reachtruck en veiligheidstrainingen (VCA) behoren tot het pakket, dat we op maat samenstellen voor elk van onze klanten.

PRIJS EN FLEXIBILITEIT

Kosten en flexibiliteit staan bij N2 People altijd centraal. Door onze ervaring weten wij altijd een juiste match te maken.

Onze vakkrachten aan het werk in de sector Techniek 

Techniek vacatures  

  -->

  Wij hebben uw interesse gewekt? Neem dan contact op 

  Maar al te graag willen we met u in gesprek om te bekijken of onze strategie
  “Future at Work” ook voor u toegevoegde waarde kan bieden binnen de Techniek sector.