Bulgaarse uitzendkrachten

Op zoek naar Bulgaarse uitzendkrachten?

Ben jij als werkgever opzoek naar technische uitzendkrachten, uitzendkrachten in de automotive of logistieke branche? Uitzendorganisatie N2 People heeft uitzendkrachten met verschillende nationaliteiten uit heel Europa aan het werk. Denk aan; Duitse, Griekse, Hongaarse, Litouwse, Poolse en Portugese werknemers. Zo hebben wij bij uitzendbureau N2 People ook uitzendkrachten uit Bulgarije. Voor onze opdrachtgevers zoeken wij altijd vakkundig personeel uit. De uitzendkrachten uit de Oost Europa hebben allemaal een andere cultuur en dus ook een andere manier van ondersteuning nodig. Het werken met een Bulgaarse uitzendkracht betekent dat men de verschillen in gewoontes uit de diverse landen goed in kaart moet hebben. 

N2 People: Het Bulgaarse uitzendbureau

Op zoek naar een Bulgaars uitzendbureau? Door het tekort aan ervaren & gecertificeerd technisch personeel en hardwerkende logistieke krachten op de Nederlandse arbeidsmarkt, biedt uitzendbureau N2 People ervaren, gecertificeerde & hardwerkende Bulgaarse uitzendkrachten. Uitzendbureau N2 People wijkt van andere uitzendbureaus af, onder meer door de wijze van werving en selectie. Zo geven wij onze Bulgaarse uitzendkrachten vooraf de nodige informatie over de werkzaamheden welke zij in Nederland mogen uitvoeren. Daarnaast test uitzendbureau N2 People al haar Bulgaarse uitzendkrachten op een viertal zaken alvorens de Bulgaarse arbeiders van Bulgarije naar Nederland komen.

Onze Bulgaarse vakkrachten

Afhankelijk van het profiel gaan we op zoek en selecteren wij de juiste Bulgaar. De Bulgaar zal altijd persoonlijk contact hebben en op het hoofdkantoor gesprekken voeren met onze recruiters om de juiste match te kunnen maken.

Aanvragen Personeel

N2 People heeft meerdere nationaliteiten uit heel Europa aan het werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Group 326