Chauffeur nodig?

Ben u op zoek naar een of meerdere chauffeurs? Met onze ervaring in het transport zijn wij hét uitzendbureau voor chauffeurs en beschikken over het juiste netwerk om u te helpen aan vakbekwame chauffeurs. Wij werven, trainen en zetten internationale medewerkers al met succes in bij onze relaties, hanteren een laag schadebeleid en denken graag met u mee.

Medewerkers aanvragen

Chauffeurs

In vrijwel elke sector zijn chauffeurs nodig. Of uw bedrijf pakketjes bezorgt, materialen moet verplaatsen of personen vervoert – de vraag naar chauffeurs is groot en zal naar verwachting de komende jaren alleen maar toenemen. Het is ook een werkveld dat seizoensgebonden kan zijn, met drukkere periodes. Heeft u een chauffeur nodig voor uw transportwerkzaamheden? Wij hebben vakkrachten in dienst die per direct beschikbaar zijn om ingezet te worden, voor een drukke periode of langere tijd als vaste kracht.

Depositphotos_187115342_S

Experts in de transport

Jarenlange ervaring in het transport zorgt ervoor dat wij de markt als geen ander kennen. Ons team bestaat uit experts die werkzaam zijn geweest op hoge functies binnen het transport. Hierdoor kennen zij de vraagstukken én uitdagingen waar uw organisatie mee te maken heeft en denken met u mee.

Deze expertise zetten wij ook in tijdens de opleiding van onze chauffeurs. Of het nu chauffeurs met ervaring zijn of zij-instromers die altijd al chauffeur wilden worden, iedereen wordt uitvoerig gescreend en getraind. Zo weet u zeker dat zij goed op de hoogte zijn van alles omtrent veiligheid en het voorkomen van schade. Vallen er andere werkzaamheden in het pakket van een chauffeur binnen uw organisatie? Naast een uitgebreide praktische kant trainen wij waar nodig andere zaken, zoals operationele/administratieve werkzaamheden en klantvriendelijkheid.

Werven, onboarding en training

Onze internationale medewerkers worden geselecteerd door een van onze recruiters. Als ze de juiste ervaring hebben, worden ze direct ingezet bij een partner. Zo weet u zeker dat onze chauffeurs over de juiste papieren beschikken om uw voertuig te besturen. 

Veel van onze chauffeurs hebben al internationale ervaring en staan te wachten om u te ondersteunen in uw operatie. 

Onze werkwijze

Contact

Binnen 24 uur na uw aanvraag nemen wij contact op om uw vraagstuk te bespreken.

Selectie en training

Wij selecteren zorgvuldig de juiste medewerkers en leiden deze op als ze geen ervaring hebben.

Inzet medewerkers

Onze internationale medewerkers zijn fulltime beschikbaar en blijven vaak langdurig bij onze klanten.

Klanten die wij helpen

Deze bedrijven helpen we al met het zoeken, trainen en inzetten van geschikte flexwerkers.

de-waal-autogroep-logo
images-(1)
rhenus logo
willems_tran_logo
logo (1)

Future at work

Ons bedrijf is gebaseerd op anders denken, geloven en doen. Wij streven ernaar om een baan aan te bieden die bij de vaardigheden van de vakkracht past. Hier zetten we hoge normen van leef- en werkomstandigheden tegenover.

In een wereld vol innovaties en veranderingen is het van groot belang dat het werk binnen een organisatie efficiënt is en gebaseerd op een lange termijn perspectief. Onze diepgaande expertise staat garant voor maatwerkoplossingen voor technische, logistieke en automotive personele uitdagingen. Onze Future At Work begint niet alleen met het bieden van werk!

unnamed