Kroatische uitzendkrachten

Op zoek naar Kroatische uitzendkrachten?

Ben jij als werkgever opzoek naar Kroatische uitzendkrachten? Uitzendorganisatie N2 People heeft technische uitzendkrachten, uitzendkrachten in de automotive en logistieke branche. Daarnaast hebben wij uitzendkrachten met verschillende nationaliteiten uit heel Europa aan het werk. Denk aan; Duitse, Griekse, Hongaarse, Litouwse, Poolse, Portugese, en Kroatische uitzendkrachten. Voor onze opdrachtgevers zoeken wij altijd vakkundig personeel uit. De uitzendkrachten uit de Oost Europa hebben allemaal een andere cultuur en dus ook een andere manier van ondersteuning nodig. Het werken met een Kroatische uitzendkracht betekent dat men de verschillen in gewoontes uit de diverse landen goed in kaart moet hebben. 

N2 People: Het Kroatische uitzendbureau

Op zoek naar een Kroatische uitzendbureau of Kroatische uitzendkrachten? Door het tekort aan ervaren & gecertificeerd technisch personeel en hardwerkende logistieke krachten op de Nederlandse arbeidsmarkt, biedt uitzendbureau N2 People ervaren, gecertificeerde & hardwerkende Kroatische uitzendkrachten. Uitzendbureau N2 People wijkt van andere uitzendbureaus af, onder meer door de wijze van werving en selectie. Zo geven wij onze Kroatische uitzendkrachten vooraf de nodige informatie over de werkzaamheden welke zij in Nederland mogen uitvoeren. Daarnaast test uitzendbureau N2 People al haar Kroatische uitzendkrachten op een viertal zaken alvorens de Kroatische arbeiders van Kroatië naar Nederland komen.

Onze Kroatische uitzendkrachten

Afhankelijk van het profiel gaan we op zoek en selecteren wij de geschikte kandidaat. De Kroat zal altijd persoonlijk contact hebben en op het hoofdkantoor gesprekken voeren met onze recruiters om de juiste match te kunnen maken.

Huisvesting van Kroatische uitzendkrachten

Wanneer wij de geschikte kandidaat gevonden hebben, zullen wij ook kijken naar een goede huisvesting. De Kroatische uitzendkrachten slapen op een 1 óf 2-persoonskamer, dit is afhankelijk van waar de werkplek zich begeeft, het werk dat de Kroatische uitzendkrachten uitvoeren en de beschikbaarheid van accommodaties. Het huis is gemeubileerd volgens Nederlandse normen en waarden. 

Aanvragen Personeel

N2 People heeft meerdere nationaliteiten uit heel Europa aan het werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Group 326