Scroll

Choose your language: Netherlands  Poland   United Kingdom(Great Britain)  Spain  Romeens

Op zoek naar Poolse uitzendkrachten?

Uitzendbureau N2People heeft verschillende nationaliteiten uit heel Europa aan het werk. Uit ons breed scala aan nationaliteiten bieden wij onze klant ook Poolse uitzendkrachten aan.

De werknemers uit de Oost en Zuid Europese landen hebben allemaal een andere cultuur en dus ook een andere manier van ondersteuning nodig. Het werken met deze werknemers betekent dat men de verschillen in gewoontes uit de diverse landen goed in kaart moet hebben.  

N2People: Het Poolse uitzendbureau

N2 People wijkt van andere uitzendbureaus af, onder meer door de wijze van werving en selectie. Zo geven wij onze werknemers vooraf de nodige informatie over de werkzaamheden welke zij in Nederland mogen uitvoeren. Daarnaast test N2people al haar werknemers op een viertal zaken alvorens de Poolse arbeiders naar Nederland komen.

Onze Poolse arbeiders

Afhankelijk van het profiel gaan we op zoek naar de juiste Pool. De Pool zal altijd persoonlijk contact hebben en op kantoor gesprekken voeren met onze recruiter om de juiste match te kunnen maken. Bij de Poolse werknemers worden diverse tests afgenomen, zoals:

1. Psychologische test.

Hiermee weten we of de man of vrouw bereid is om vanuit het thuisland Polen in een vreemd land te gaan wonen en werken. We moeten niet vergeten dat het een hele onderneming is om in Nederland een nieuwe toekomst op te bouwen.

2. Communicatie test.

De Polen worden in het land van herkomst uitvoerig beoordeeld over de kwaliteit van communicatie. Daarmee weten we of de slagingskans groot of klein is.

3. Theorie.

Doordat uitzendbureau N2 People werknemers levert die echt een vak verstaan, is het belangrijk dat de Poolse medewerker ook echt weet hoe het moet. Door een theorie test af te nemen voorkomen we verwarring achteraf.

4. Praktijk.

Door het afnemen van een praktijktest is in Polen al duidelijk of deze het werk kent en kan uitvoeren of niet. We kunnen onze opdrachtgevers dan ook al doorgeven waar de eventuele aandachtspunten liggen. Als het gehele traject naar tevredenheid is verlopen krijgen de werknemers alle info welke ze nodig hebben om in Nederland aan de slag te kunnen.
 

Het werk voor Poolse mensen

Bij N2People kunnen de Poolse uitzendkrachten voor uiteenlopende werkzaamheden worden ingezet. Al onze uitzendkrachten worden in hun thuisland getest, hierdoor kunnen wij met zekerheid zeggen dat al onze werknemers hun vak verstaan. Onze werknemers zijn gespecialiseerd in de volgende drie branches:


1. Automotive

2. Logistiek
3. Productie & Industrie

Van Polen naar Nederland

Pas als de Pool slaagt voor alle vier van onze testen wordt hij of zij uitgenodigd om naar Nederland te komen. Aangekomen in Nederland doorloopt de Pool de gehele administratieve procedure en krijgt men de klantenspecifieke informatie. Voordat de Poolse arbeiders echt naar de klant gaat, mogen zij eerst nog 2 dagen bij N2 People de interne opleiding doorlopen. Tijdens deze opleiding krijgen de medewerkers de kans om enkele vaardigheden te leren welke hem van pas komen tijdens de werkzaamheden.

Tijdens het werk in Nederland

De Poolse medewerkers van N2 People worden gemotiveerd om trainingen te volgen en zich te ontwikkelen. Denk hierbij aan onder andere:

  • BHV
  • VCA
  • EHBO
  • Heftruck
  • Reachtruck
  • Hoogwerker
  • Etc, etc.

Daarnaast mag de Poolse werknemer bij voldoende motivatie een opleiding volgen op MBO2 niveau. Samen met ROC De Leijgraaf verzorgen wij met onze partner Braveau, productivity training, de complete opleiding voor de Poolse werknemers. Dit is een tweejarige opleiding met erkend diploma bij afsluiting. Hiermee neemt uitzendbureau N2 People onder andere haar maatschappelijke verantwoording om de medewerkers zo goed mogelijk te begeleiden om op een hoger niveau te komen en zo een betere toekomst in Nederland tegemoet te gaan.
 

Een succesvolle integratie van de Pool

Naast alle eerder vermelde zaken besteed N2 People heel veel tijd aan de integratie, met betrekking tot het huisvesten van werknemers betekent dit dat de mensen wonen in echte huizen. N2 People huisvest niet op campings, caravans, chalets of zeer grote woonlocaties. Onze mensen wonen gewoon in de wijk. Via Braveau bieden wij al onze werknemers gratis wifi om te kunnen e-learnen. Ten slotte bieden wij cursussen zoals kookles of omgangsregels aan de Polen. Daarmee faciliteren we een enorme behoefte aan kennis over verschillende culturen.

Een Poolse uitzendkracht iets voor u?

Zoals u ziet neemt N2People zorg voor al haar werknemers waardoor onze uitzendkrachten optimaal presteren. Dankzij onze strategie "Future at work" werken wij oplossingsgericht en met een frisse blik naar de toekomst. Wilt u ook met ons samenwerken?

Geïnteresseerd en wilt u meer informatie over een Poolse uitzendkracht in een persoonlijk adviesgesprek? Bel naar ons op Tel. 0478 76 90 23!

Onze keurmerken 

Werkgever en interesse?

Vul in, Dan bellen we u terug