Certificeringen

ABU-certificaat

N2 People beschikt over het ABU-certificaat. ABU is de grootste branchevereniging voor uitzendbureaus in Nederland. Om in aanmerking te komen voor dit certificaat hebben wij diverse auditprocedures doorlopen en zijn er strenge eisen opgelegd. Met het lidmaatschap van de ABU verzekeren inlenende bedrijven zich van de hoogste standaard voor wat betreft zekerheid. NEN-erkenning betekent dat alle administratieve en financiële onderdelen met de grootste zorgvuldigheid en volgens de wettelijke normen in Nederland uitgevoerd worden. Daardoor zijn zowel medewerkers als opdrachtgevers er zeker van dat deze bedrijven aan alle eisen voldoen.

abu_n2
nen_n2

Nen-certificaat

Wij beschikken over het NEN-certificaat. De NEN 4400-1-norm is een nationale norm die eisen stelt aan in Nederland gevestigde uitleners en onderaannemers van werk en het gerechtigd zijn van het verrichten tot arbeid in Nederland. N2 People laat de audits uitvoeren door VRO uit Barendracht, marktleider en aantoonbaar deskundig op het gebied van kwalificeren en certificeren. Dagelijks kan men op de website van VRO het certificaat inzien. Ook hieronder kunt u het NEN-certificaat downloaden. 

SNF-Certificaat

Het SNF (Stichting Normering Flexwonen)-certificaat is de opvolger van het voormalige Flex home-certificaat. Partijen die te maken hebben met de huisvesting van arbeidsmigranten (gemeenten, werkgevers, werknemers, buurtbewoners) zijn er op deze manier zeker van dat de huisvesting van arbeidsmigranten in orde is. Ook dit certificaat is in het bezit van N2 People en voldoet hiermee aan de norm voor huisvesting van arbeidsmigranten. Huisvestingslocaties van de organisaties die zich aanmelden bij deze stichting worden jaarlijks gecontroleerd.

snf_n2
rijksoverheid_n2

WKA-verklaring

Door het afgeven van de WKA-verklaring maakt de belastingdienst inzichtelijk dat de onderneming alle verplichtingen heeft voldaan aan de belastingdienst. Daardoor is voor iedereen inzichtelijk of bedrijven afdrachten voldaan hebben en welke nog betaald dienen te worden. Het kunnen overleggen van de WKA-verklaring is voor opdrachtgevers een bevestiging dat zij samenwerken met een betrouwbare leverancier als N2 People.

Aanvragen Personeel 

N2 People heeft meerdere nationaliteiten uit heel Europa aan het werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!