Chauffeurs

In vrijwel elke sector zijn chauffeurs nodig. Of het nu gaat om het bezorgen van pakketjes, het verplaatsen van materialen of het vervoeren van personen - de vraag naar chauffeurs is groot en zal naar verwachting de komende jaren alleen maar toenemen. Ben je op zoek naar een (vaste) kracht of een extra chauffeur voor een drukke periode? Bij N2 People ben je aan het juiste adres.

n2_img_15

Gedreven en bekwaam

Alle chauffeurs worden geworven door onze eigen recruiters in Spanje, Portugal, Italië, Roemenië, Hongarije en Griekenland. Daarnaast werken we met meerdere agentschappen in diverse EU-landen. Wij werven overigens niet alleen chauffeurs met jarenlange ervaring, maar bieden ook opleidingen aan zij-instromers die altijd al chauffeur wilden worden. Gedreven en bekwaam zijn dan ook dé woorden om ons aanbod aan chauffeurs te omschrijven.

Het begint met training

Bij N2 People kun je er gerust op zijn dat vakkrachten, waaronder onze chauffeurs, eerst uitvoerig gescreend en getraind worden alvorens zij bij een werkgever worden ondergebracht. Zo krijgen onze chauffeurs eerst een unit training, waarbij ze binnen N2 People verschillende soorten ritten rijden. Daarnaast worden ze uitvoerig begeleid door ervaren chauffeurs die hen de fijne kneepjes bijbrengen. Wanneer je een chauffeur werft via N2 People kun je er dus van uit gaan dat hij of zij over alle benodigde vaardigheden beschikt.

n2_img_5

Banenmarkt

Wanneer je als werkgever vacatures hebt die gevuld moeten worden, waaronder vacatures voor chauffeurs, zit je bij N2 People goed. Om (potentiële) chauffeurs te mobiliseren kunnen wij bijvoorbeeld in samenwerking met het UWV en het bedrijfsleven een banenmarkt organiseren. Hier brengen wij jouw vacature(s) onder de aandacht bij de vele geïnteresseerde bezoekers. Kortom; met N2 People zijn jouw vacatures binnen no-time vervuld!

Neem contact op met Dennis

Dennis gaat graag met u in gesprek over de toegevoegde waarde van onze strategie “Future at Work” voor uw chauffeurs. Neem contact op via ons contactformulier, of neem direct contact op met Dennis via +31 (0)6 57 54 84 15.

n2_employe_overlay_4