Wij zijn uw specialist

Wij zijn uw specialist in de Automotive, Techniek en Logistiek met ruim 12,5  jaar ervaring in de uitzendbranche en de inzet van internationale vakkrachten. We beschikken over een groot Europees netwerk met eigen kantoren in meerdere EU landen. Diversiteit zit in ons DNA. Niet alleen op de werkvloer, maar ook op ons hoofdkantoor werken we samen met meerdere nationaliteiten. 

Onze Future At Work draait om:

  • Het invullen van uw flexschil met internationale vakkrachten

  • Een bijdrage leveren aan het optimaliseren van uw bedrijfsproces.

    Onze gerenommeerde partners kunnen dit bevestigen!

n2_img_5
n2_img_15

Meerwaarde bieden

We werken uiteraard aan de toekomst van bedrijven door het bedenken van nieuwe oplossingen omtrent de optimalisatie van de flexibele schil. N2 People richt zich op specifieke branches, die om verdiepende vak- en proceskennis vragen. Door de samenstelling van branchespecifieke teams binnen ons bedrijf kunnen we die toegevoegde waarde bieden aan relaties. Hierin ligt volgens ons de Future At Work.

Onze vakkrachten beschikken veelal over vakmanschap, communicatieve vaardigheden, inzicht en zijn flexibel. Meerwaarde biedt N2 People o.a. door het testen van vakkrachten door onze eigen testers en door begeleiding in de eigen taal. 

Een goed gevoel

Zaken als flexibiliteit, service, levertijd, bereikbaarheid en het leveren van de juiste vakkracht zijn voor ons en u vanzelfsprekend. Belangrijker nog is dat u een goed gevoel bij N2 People heeft. N2 People ontvangt vaak positieve reacties over onze passie, dienstbaarheid en persoonlijke betrokkenheid.

Aanvragen Personeel

N2 People heeft meerdere nationaliteiten uit heel Europa aan het werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

download__1_-removebg-preview