Bel ons op: +31 (0) 478 76 90 23
Werken aan de toekomst

Onze diensten

N2 People werkt aan de toekomst door het bedenken van nieuwe oplossingen omtrent de invulling van uw flexibele schil, maar wij bieden meer dan dit maatwerk. Wij richten ons op specifieke branches, die om verdiepende vak- en proceskennis vragen. Door de samenstelling van branchespecifieke teams binnen ons bedrijf kunnen we die toegevoegde waarde bieden aan relaties. Meerwaarde biedt N2 People bijvoorbeeld door het testen van vakmensen door onze eigen ervaren testers en door mensen altijd in hun eigen taal te begeleiden. Ook werken we met digitale hulpmiddelen op de werkvloer, zoals bijvoorbeeld een smartphone met gesproken vertaalapp. Zo verloopt de communicatie gemakkelijker. Omdat wij de juiste kennis hebben van de processen op uw werkvloer kunnen we samen met onze opdrachtgevers groeien.

Bekijk hieronder onze flexwerk-diensten.
n2people heftruck certificaat
Teams die meer waarde toevoegen?

Begeleiding

Door onze ervaring in trainen en opleiden kunnen wij uw huidige medewerkers laten groeien en ondersteunen bij reïntegratie. Wij kunnen daarnaast de kwaliteit van uw teams verbeteren of nieuwe teams creëren, die meer waarde toevoegen.

Op zoek naar vakkrachten?

Werving en Selectie

Door onze ervaring in personeelsbemiddeling weten wij precies wie geschikt is voor welke functie. Door ons grote netwerk kunnen wij altijd een passende aanbieding doen.

Managen van vast personeel?

HR-ondersteuning

N2 People kan ondersteuning bieden in het opzetten en begeleiden van uw vaste schil van medewerkers. Wij hebben ervaring in beoordelings- en functioneringsgesprekken, incentive- en opleidingsplannen. Door onze ervaring in begeleiding kan N2 People u hiermee niet alleen helpen, maar ook handige nieuwe inzichten bieden.

Risico’s verlagen?

Payroll

U kunt uw risico verlagen door medewerkers eerst in te zetten via een payrollformule. Omdat wij uw personeel op papier in dienst nemen, worden wij juridisch werkgever. Ook administratieve handelingen zoals het verzorgen van arbeidsovereenkomsten, loondoorbetalingen, verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid, jaaropgaven, ontslagprocedures, salarisadministratie en de verwerking van CAO- en wetswijzigingen, behoren tot het dienstenpakket van N2 People als payrollaanbieder. 

Lees meer over Payrolling

Snel ingewerkte krachten inzetten?

Studenten

Gedurende bepaalde periodes kunnen wij onder aantrekkelijke voorwaarden studenten inzetten, als vakantiekracht of voor andere (ondersteunende) taken. Studenten zijn door hun intelligentieniveau vaak snel ingewerkt en kunnen u in een korte periode maximaal resultaat bieden.