De nationaliteiten van onze arbeidsmigranten

Verschillende Culturen

Dat wij goed voor onze buitenlandse werknemers zorgen, komt mede doordat wij hun culturen hebben leren begrijpen. We kennen niet alleen de verschillen in werkcultuur, maar ook de verschillen in woon- en leefcultuur. Een klein voorbeeld: in Nederland eten we om 18:00 uur, maar Portugezen eten na 21:00 uur. Dit betekent dat het voor een Portugese werknemer niet logisch is om al om 18:00 uur te gaan dineren. Niet voor niets hebben ook onze kantoormedewerkers verschillende nationaliteiten. Zo leren we elkaars culturen nóg beter begrijpen.

europe
n2_img_2

Goede huisvesting van de arbeidsmigranten

N2 People zogt voor een goede en veilige huisvesting. De arbeidsmigranten wonen op een locatie zo dicht mogelijk bij hun werk. Midden in een stad of dorp. Hij of zij slaapt op een 1 óf 2-persoonskamer, afhankelijk van de locatie waar de arbeidsmigrant werkt, het werk uitvoert en de beschikbaarheid van accommodaties. Het huis is gemeubileerd volgens Nederlandse normen en waarden. De huisvesting beschikt over gratis te gebruiken wifi. Uiteraard zijn al onze locaties SNF gecertificeerd.

Arbeidsmigranten inhuren voor diverse sectoren

Wij van uitzendbureau N2 People werven arbeidsmigranten die inzetbaar zijn voor diverse sectoren. Zo werven wij buitenlandse medewerkers voor de automotive, logistiek en techniek. Dus ben jij als werkgever opzoek naar een automonteur, magazijnmedewerker of lasser? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Door onze ervaring en expertise hebben we al vele werkgevers en buitenlandse werknemers met elkaar in contact gebracht.

Automotive

Meer lezen

Logistiek

Meer lezen

Techniek

Techniek

Veelgestelde vragen

hoeveel je verdient hangt af van waar je aan het werk gaat en je ervaring. Jouw salaris is altijd marktconform.

Je kunt via je eigen zorgverzekering alles regelen. N2 People kan ook voor jou een zorgverzekering regelen.

De overheid gebruikt uw burgerservicenummer (BSN) bij de verwerking van uw persoonsgegevens. U heeft dan ook geen ander nummer dan uw BSN nodig voor al uw contacten met de overheid. Met uw BSN kan de overheid u bijvoorbeeld eenvoudig terugvinden in administraties.

Bij N2 People wordt het salaris om de vier weken uitbetaald. Dit wordt ook besproken bij het ondertekenen van je contract.

Afmelden omdat je ziek bent, doe je altijd bij jouw Jobcoach van N2 People.

Je kunt jouw baan vinden onder de kop 'vacatures'. Hier staan al onze openstaande vacatures overzichtelijk in beeld en kun jij direct solliciteren op jouw favoriete baan. Ook kun je een open sollicitatie sturen als je graag bij N2 People wilt komen werken.

Aanvragen Personeel

N2 People heeft meerdere nationaliteiten uit heel Europa aan het werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Group 326